Ana sayfa Dizi Haberleri Kördüğüm 6 Nisan 243. bölüm özeti… Methi’nin nerede olduğu ortaya çıkacak mı?

Kördüğüm 6 Nisan 243. bölüm özeti… Methi’nin nerede olduğu ortaya çıkacak mı?

tarafından zk zk
Kördüğüm’de bugün Mukta’nın, Aman’a aşkını ilan ettiğine şahit olan Methi yıkılır. Güvendiği kimsenin kalmadığını düşünen Methi, ortadan kaybolur.

243. Bölüm

Aman’a sarılıp onu çok sevdiğini söyleyen Mukta’nın tek amacı Methi’den öcünü almaktır. Aman’ı, Mukta’ya sarılırken görünce çok üzülen Methi evi terk eder. Telefonunu da kapatan Methi’ye kimse ulaşamaz. Aman, Mukta’nın kötü niyetini fark eder ve Methi’ye gerçekleri anlatmak için ulaşmaya çalışır. Bundela konağı ise Teysing’in hapisten çıkmasıyla karışır.

KÖRDÜĞÜM TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Dadi’nin hasta olduğunu öğrenen Teysing, mirastan pay almak için tetikte bekler. Dua etmek için tapınağa giden Veer, orada İçça ile karşılaşır ve sohbet eder. Mukta, onları görür ve fotoğraflarını çeker. Veer, İçça’nın adak için verdiği meyveleri annesine gösterir. Mai, Veer’den İçça’nın gerçekte kim olduğunu sakladığı için pişmanlık duyar. İçça, eve geldiğinden herkesin Methi’yi aradığını görür ve telaşlanır. İçça, Methi’nin evden gitmesinde Nani’nin parmağı olduğunu düşünür ve onun üstüne gider.