Ana sayfa Dizi Haberleri Kördüğüm dizisi 195. bölümünde İçça’nın kararı ne olacak?

Kördüğüm dizisi 195. bölümünde İçça’nın kararı ne olacak?

tarafından ker_def

Program Adı : DİZİ “KÖRDÜĞÜM-UTTARAN”
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2018, Cumartesi
Yayın Saati : 16:10

İÇÇA’NIN KARARI NE OLACAK?

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen dizi Kördüğüm’de İçça’nın tedirginlğini önemsemeyen Mai, Vansh’ın evde kalmasına izin verir. Tapasya, İçça’dan özür dilemek için ziyarete gider.

195. Bölüm Özeti:

Vansh’ın ölmediğine kimse inanmaz. Mai, oğlunun yaşadığını ve onlarla birlikte hayatına devam edeceğini söyler. İçça’ya yaptıklarına pişman olan Tapasya ondan özür dilemek ister. Tapasya ziyaret sırasında Vansh’ı görür ve şoka girer. Vansh, İçça’dan ayrılmasının ve intihar etmesinde Tapasya’nın etkisi olduğunu söyler. Tapasya, İçça’yı o evde kalmaması konusunda uyarır. Veer, hala iş seyahatinde olduğu için İçça ne yapacağını bilemez. Tapasya’yı gören Vansh, polisi arayıp onun yaptıklarını anlatmakla tehdit eder. İçça, Vansh’a engel olmaya çalışırken elini yaralar. İçça, Vansh ile aynı evde yaşamaya devam edecek mi?

Başka dünyalara ait iki arkadaşın sürükleyici öyküsü ‘’Kördüğüm-Uttaran’’ her gün 16.10’da Kanal 7’de…
Künye:

Orijinal Adı: Uttaran Yapım Yılı:2008-2015

Yönetmen: Nandita Mehra – Senaryo: Mitali

Oyuncular: Tina Dutta, Rashami Desai, Sreejita De, Nandish Sandh, Mrunal Jain, Vikas Bhalla, Gaurav Chopra, Mrunal Jain, Ajay Chaudhary, Ayub Khan, Pragati Mehra, Pyumori Mehta, Pratima Kazmi, Vaishali Thakkar, Aron Singh Sharma

Tür: Romantik Ülke: Hindistan