Ana sayfa Sosyal Medya Koronavirüse yakalanan Esra Dermancıoğlu doktoruyla konuşmalarını ifşa etti!..

Koronavirüse yakalanan Esra Dermancıoğlu doktoruyla konuşmalarını ifşa etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yetenekli oyuncu Esra Dermancıoğlu koronavirüse yakalandı. Star TV’de yayınlanan Kaderimin Oyunu’nda rol alan oyuncu karantinaya girdi.

Öykü Karayel, Sarp Apak ve Akon Akınözü ile birlikte rol aldığı Kaderimin Oyunu dizisinde canlandırdığı deli dolu biraz da saf ve eğlenceli bir karakter olan ‘Zahide’ ile beğeni toplayan oyuncu sosyal medya paylaşımında doktoru ile yazışmalarını ifşa etti.

Doktoru ile yaptığı WhatsApp yazışmasında, tat ve koku duyusunun gittiğini yazan oyuncu doktorunun verdiği cevabı instagram hesabından paylaşarak, ‘İnanılmaz bi doktorum var’ notunu düştü.

Oyuncunun eğlenceli ifşası takipçilerini güldürdü. Esra Dermancıoğlu’nun paylaşımına aralarında Kaderimin Oyunu dizisinde birlikte rol aldığı Öykü Karayel ile Emre Altuğ ve İpek Tuzcuoğlu’nun da bulunduğu ünlü isimler geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisindeki ‘Mukaddes’ karakteri ile hafızalarda yer edinen oyuncu Esra Dermancıoğlu, ATV’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezonunda canlandırdığı ‘Behice karakteriyle de akıllarda yer etmişti.

Dizilerdeki başarılı performanslarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da zaman zaman gündem olan oyuncu bugüne kadar pek çok kez  kötü kadın karakterleri canlandırdı. Esra Dermancıoğlu’nun Star TV dizisi Kaderimin Oyunu’nda canlandırdığı ‘Zahide’ de kötü ancak eğlenceli bir karakter.