Ana sayfa Dizi Haberleri Hakim dizisinden İlayda Alişan gitti yerine bakın kim geldi?

Hakim dizisinden İlayda Alişan gitti yerine bakın kim geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakın zaman içinde atv ekranında izleyicilerle buluşması beklenen Hakim isimli dizinin ilk fragmanı büyük dikkat çekti. Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde olduğu dizi, ABD yapımı olan Your Honor uyarlamasıdır…

Bir hakimin yıllarca adaletle karar vermesi ama oğlu suça karışınca vicdanı ve adalet arasında kalmasını anlatan Hakim dizisi, 2022 yılının en etkili birkaç dizisinden birisi olarak dikkatleri çekiyor.

Erdal Beşikçioğlu’na bu yeni dizide çok ünlü isimler eşlik edecek. Kadın başrol olarak Ebru Özkan’ın yer alacağı dizi için Yurdaer Okur’dan sonra Uğur Yücel ile de anlaşma yapıldığı ortaya çıkmıştı.

Dizide kadın oyuncular konusunda bir düzenleme yapıldığı ortaya çıktı. Burak Dakak’ın tiyatro yapmak istemesi üzerine hikayeden ayrılması ve yerine de Fatih Berk Şahin’in gelmesi üzerine, kadın oyuncu değişikliğine de gidildi.

İlayda Alişan’ın yerine bu sefer Eslem Akar ile anlaşma yapıldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Eslem akar ile Fatih Berk Şahin ikilisini partner olarak Hakim dizisinde izleyeceksiniz.

Hakim dizisinden İlayda Alişan gitti yerine bakın kim geldi? 7

1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Eslem Akar, 2011 yılından bu yana setlerde yer alıyor. 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisindeki Ece karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, Avlu dizisindeki Ecem karakteriyle ise popüler oldu. Tek Yürek, Güvercin, İyi Aile Babası ve Aile Şirketi isimli dizilerde de yer alan oyuncu, Hakim dizisi ile birlikte kariyerinde önemli bir adım daha attı.

Limon Yapım tarafından Your Honor’un haklarının alınması ile başlayan süreç, uzun süredir devam ediyor ve çekimlerin başlaması da dizinin yakında izleyicilerle buluşabileceğini gösteriyor.