Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde ikinci koronavirüs talihsizliği!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde ikinci koronavirüs talihsizliği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önceki hafta Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümü yayınlanamamıştı. Bunun nedeni ise Azra karakterini canlandıran ünlü oyuncu Gökçe Bahadır’ın koronavirüse yakalanmasıydı…

Gökçe Bahadır iyileşti ve sete geri döndü. Fox TV dizisi de geçtiğimiz gün yeniden izleyicileri ile Salı akşamları buluşmaya başladı… 1 haftalık ara verilen çekimlerin yeniden başlamasından sonra yine bir koronavirüs talihsizliği yaşanıyor.

Dizide Yıldırım karakterine hayat veren Yiğit Kirazcı’nın da koronavirüs testi pozitif çıktı. Kirazcı’nın sevgilisi olan, Yargı dizisinin başrolü Pınar Deniz de aynı durum ile karşı karşıya kaldı.

Ünlü çift birlikte karantinaya girdi ve bu durum Yargı dizisinin 2 hafta ertelenmesine neden oldu.

Yiğit Kirazcı’nın koronavirüse yakalanmasına rağmen Evlilik Hakkında Her Şey dizi setinde başka bir vaka çıkmayınca çekimlere devam ediliyor. Dizinin yeni bölümüne ne olacağı sorusu sorulmaya başlandı.

Fox TV tarafından bu sorulara yanıt olarak Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 14. bölüm fragmanı paylaşıldı. Dizinin 28 Aralık Salı akşamı izleyicilerle buluşmaya devam edeceği netleşti.