Ana sayfa Dizi Haberleri Kovulma, istifa ve aşk! Hekimoğlu dizisi duygudan duyguya sürükledi!

Kovulma, istifa ve aşk! Hekimoğlu dizisi duygudan duyguya sürükledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle salı akşamları buluşmaya devam eden Hekimoğlu dizisinde izleyiciler finale doğru adım adım giderken, farklı duygular da yaşıyor… Hekimoğlu’nun güçlü oyuncu kadrosundan iki önemli ayrılık gerçekleşti. Bu isimlerden birisi Aytaç Şaşmaz, diğeri ise Damla Colbay.

Hekimoğlu dizisinin finale 3 bölüm kalmışken iki genç oyuncunun ayrılığı hayranları üzdü… Emre ve Zeynep karakterlerinden iki oyuncu da oldukça başarılı bir performans ortaya koyarak geniş bir hayran kitlesi kazandı.

Zaten Aytaç Şaşmaz, Kanal D ekranında Haziran ayında başlayacak olan Baht Oyunu isimli yeni dizi ile anlaşma sağladı. Aytaç Şaşmaz, yeni dizisinde Cemre Baysel ile başrolü paylaşıyor. Genç oyuncu için Hekimoğlu’ndaki etkileyici performansından sonra yeni dizisinde de önemli bir başarı bekleniyor…

Hekimoğlu dizisinin 47.bölümünde de hem Hekimoğlu’nun Emre’yi kovması hem de bu durumdan etkilenen Zeynep’in istifası izleyicilere farklı duygular yaşattı. Zeynep, istifa ettikten sonra de Emre’nin yanına giderek, aşklarını yaşamaya başladılar… Ayrıca Mehmet Ali’nin de hastanede son günüydü…

Yani Hekimoğlu dizisinde iki oyuncu yapımdan ayrıldı ama karakterlerin gidişi izleyicilere birbirinden farklı duygular yaşatmış oldu.

Hekimoğlu’nun 4 Mayıs Salı günü yayınlanacak olan 48. yeni bölümünden ilk detaylar ve fragman da ortaya çıktı.

İpek, Ateş’e bir ekibe ihtiyacı olduğunu kanıtlamaya çalışıyor!

Ekibin dağılmasından sonra Ateş’e yeni bir vaka gelir. Tek başına sorunu çözmeye çalışan Ateş bunu yapabileceğine emindir. Ancak İpek, Ateş’e durumun tam tersi olduğunu kanıtlamaya çalışır. Bu mücadeleyi İpek mi yoksa Ateş mi kazanacak?