Ana sayfa Güncel Haberler Koyver Gitsin filminden dikkat çeken başarı!

Koyver Gitsin filminden dikkat çeken başarı!

tarafından ker_def

16 Kasım’da izleyiciyle buluşan komedi filmi “Koyver Gitsin”, bu hafta vizyona giren yerli ve yabancı yapımlar arasında 3. oldu.

Yapımcılığını Bircan Film’in sahibi Serkan Bircan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Kemal Danacı’nın oturduğu, oyuncu kadrosunda ise Ömer Gecü, Onur Yaprakçı, Begüm Polat, Seymen Aydın, Sinan Bengier, Çetin Altay, Naci Taşdöğen ve Kübra Dilara Çelen gibi oyuncuların yer aldığı “Koyver Gitsin” filmini ilk 3 günde 57 bin 709 kişi izledi. Film, gişede yakaladığı bu önemli başarıyla Türkiye’deki filmler arasında 8. sırada yer alırken, bu hafta vizyona giren yerli ve yabancı yapımlar arasında ise 3. sıraya yerleşti.

Senaryosunu aynı zamanda filmin başrol oyuncusu olan Ömer Gecü’nün kaleme aldığı film, bu başarısıyla 16 Kasım haftasının ilk üç gününde izleyiciden tam not almış oldu.

SATIN ALINAN HER BİLET SOKAK HAYVANLARI İÇİN MAMAYA DÖNÜŞÜYOR!

Koyver Gitsin filmi, sinema sektörüne örnek olabilecek bir sosyal sorumluluk kampanyasına da öncülük ederek, #1BİLET1MAMA kampanyası başlatmıştı.

Filmin yapımcısı Bircan Film-Serkan Bircan’ın öncülüğünde hayata geçirilen ve Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) işbirliğiyle desteklenen “#1BİLET1MAMA kampanyasıyla sokak hayvanları için mama temini yapılıyor. Filmin vizyona girdiği ilk hafta elde edilen bilet satış gelirinin bir bölümü HAYKONFED’e bağışlanıyor ve Türkiye genelinde mama ihtiyacı olan sokak hayvanlarına ulaştırılması sağlanıyor.

“TOMBALACIK HALİMEM” ŞARKISI İÇİN STÜDYOYA GİRDİLER!

Filmin oyuncuları ayrıca vizyon öncesi seyircilere albüm sürprizi de yaptı. Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan 10 şarkılık albümün çıkış parçası ise “Tombalacık Halimem” oldu.

“Tombalacık Halimem” için stüdyoya giren filmin başrol oyuncuları, sosyal medyada büyük ilgi toplayan keyifli bir klip için de bir araya geldiler.

Sözleri anonim olan şarkının aranjesini ise Ali Akaçça ve Serkan Geçin yaptı.

İSKOÇYALI AKTÖR MİKE MİTCHELL KONUK OYUNCU!

Çekimlerinin tamamı Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde gerçekleşen filmde ayrıca Gladyatör, Cesur Yürek ve Skyfall filmlerinden tanıdığımız Hollywood yıldızı Mike Mitchell da konuk oyuncu olarak yer aldı.

Sezonun iddialı komedisi “Koyver Gitsin”in konusu ise şöyle:

Genç bir adam olan Samet, sevdiği kadın ile evlenmenin hayalini kurar. Samet’in hayallerini gerçekleştirip, evlenebilmesi için gereken parayı bulması şarttır. Fakat önünde sadece 3 günü vardır. Talihsiz adam ya parayı bulacak ya da hayallerine veda edip aşkını kalbine gömecektir. Gereken parayı bulmak için ağabeyi olarak gördüğü Ferhat ile plan yapan Samet, başlarına geleceklerden bihaberdir. Hayatta tek güvendikleri insan olan Settar Hoca bile onları bu tehlikeli yolcuklarından alıkoyamaz. İhtiyaçları olan parayı bulmak için yola koyulan Samet ve Ferhat hayatlarının bu en uzun 3 gününde kendilerini birbirinden zor maceralar içerisinde bulurlar.