Ana sayfa Dizi Haberleri Kral Kaybederse dizisi için adı geçen Serenay Sarıkaya’dan dudak uçuklatan ücret talebi!

Kral Kaybederse dizisi için adı geçen Serenay Sarıkaya’dan dudak uçuklatan ücret talebi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya, şu sıralar Alice müzikali ile sahnede. Oyuncu, pandemi nedeniyle bir süredir sahnelenemeyen oyunun ara vermesiyle birlikte ekrana döneceği beklentisiyle hayranlarını sevindirmişti. Fakat bu süre içinde Sarıkaya, içine sinen bir proje olmayınca ekranda da yer almamayı tercih etti.

Bu arada Sarıkaya, Burak Deniz ile birlikte Netflix için çekilen Şahmaran dizisinde rol aldı. Dizi henüz yayınlanmadı. Hayranlarından uzak bir süreç geçiren oyuncunun, şimdi yeni bir diziyle anılıyor.

Son dönemde sevilen bazı dizilerin hikayelerinin yazarı olan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse isimli romanından aynı isimle uyarlanacak olan bir proje gündemde. Bu dizi için ilk olarak Kıvanç Tatlıtuğ’un ismi anılmaya başlandı.

Kadın oyuncu için ise bazı isimler gündeme geldi ancak diziyle ilgili detaylı bir bilgi henüz yok. Sadece kulis söylentilerine göre iddialı bir proje olan Kral Kaybederse için yine iddialı bir kadro arayışında olunduğu görülmekte.

Kral Kaybederse dizisi için adı geçen Serenay Sarıkaya'dan dudak uçuklatan ücret talebi! 8

Serenay Sarıkaya da kadın oyuncu olarak anılıyor şu sıralar. OGM Pictures tarafından çekilecek olan dizi için Sarıkaya’ya da teklif götürüldüğü gündemde. Bu arada oyuncunun dizi için istediği ücretin de dudak uçuklatacak kadar yüksek olduğu konuşuluyor!

Sarıkaya’nın bölüm başına istediği ücretin yapımcıları şaşkınlığa uğrattığı kulis bilgileri… Henüz yapım şirketinin bu teklife nasıl bir yanıt verdiği bilinmiyor ama şimdiden büyük bir projenin geldiği de ortada dönen yüksek ücret iddialarından anlaşılmakta!

Kral Kaybederse dizisi için adı geçen Serenay Sarıkaya'dan dudak uçuklatan ücret talebi! 9

Kral Kaybederse dizisi için kısa bir süre öne bir başka kadın oyuncunun da adı geçmişti. Kuruluş Osman dizisinde Mari karakterini oynayan ve bir süre önce karakterin ani ölümü ile diziden ayrılan Şeyma Korkmaz’a da Kral Kaybederse dizisinden teklif götürüldüğü gündeme gelmişti. Ancak bu konuda da resmi bir açıklama henüz yok.

Şeyma Korkmaz, günlük bir dizi olan ve çok konuşulan Beni Affet dizisinde oynadığı Feride karakteri ile ünlü olmuştu. Özellikel Ortadoğu ve Arap dünyasında dikkat çeken bir isim.

Kral Kaybederse’nin oyuncu kadrosu ve hazırlıkları titizlikle yürütülmekte. Çok fazla bilginin de sızmadığı dizi içi Kıvanç Tatlıtuğ ile masaya oturulduğu ve Kenan karakteri için prensipte anlaşıldığı da konuşuluyor.