Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya, dizi teklifi almıyor mu? Yeni sürprizlere hazır olun!

Serenay Sarıkaya, dizi teklifi almıyor mu? Yeni sürprizlere hazır olun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, en son Şahmaran isimli Netflix dizisinin çekimlerinde yer almıştı. Burak Deniz ile birlikte başrolde yer alan güzel oyuncu, yakında hayranlarının karşısına mistik bir karakter ile çıkacak. Şahmaran dizisinin yayın tarihi netleşmese bile Eylül ayında izleyici ile buluşma ihtimalinden söz ediliyor. Burak Deniz de bir açıklamasında ilk sezon yayın tarihi olarak Eylül ayını işaret etmişti.

Serenay Sarıkaya ise kendisine gelen birçok projeyi kabul etmez iken gönlünü sahnelere kaptırdı. Alice Müzikali ile pandemi öncesinde sahneye çıkan oyuncu, hastalığın iyice yayılması nedeniyle yaşanan sınırlamalar nedeniyle uzun süre beklemek durumunda kaldı.

Alice Müzikali, Şubat ayı ile birlikte yeniden sahneleniyor ve Serenay Sarıkaya da yine harikalar yaratıyor. Provaların ardından sahne heyecanını yeniden tadan oyuncu, bilet bulmanın pek de mümkün olmadığı Alice Müzikali ile yine hayranlarını mest ediyor. Sahnede olmayı çok özlediğini belirten oyuncu, “O kadar özlemişiz ki, varımızı yoğumuzu veriyoruz” diye konuştu.

Serenay Sarıkaya, dizi teklifi almıyor mu? Yeni sürprizlere hazır olun! 7

Televizyon ya da sinema filminde izleyicinin reaksiyonunu bire bir alma imkanı yok ama sahnede tam tersi bir durum var. Serenay Sarıkaya da bu reaksiyonu çok önemsiyor. Oyuncu, “Çok etkileyici, gaza getirici bir şey. Başka bir disiplin istiyor” dedi.

Yaz döneminde bazı projeler olabileceğini ama netleşen bir şey olmadığını belirten oyuncu, tatil planı da yapmadığını anlattı. Yeterince tatil yaptığını ve çalışmak istediğini belirten Serenay Sarıkaya, Şahmaran’ın ikinci sezonunun da yaz sonuna denk gelebileceğini belirtti.

“Dizi teklifi geliyor mu?” şeklindeki soruyu da yanıtlayan oyuncu, “Geliyor tabii ki, gelmez olur mu? Şahmaran’a çok yükseldiğim için Netflix için onu yaptım. İkinci sezonu da tamamlayacağız. Yeni işler, eski işler tamamlandıktan sonra gelecek” diye konuştu.

Serenay Sarıkaya bu sözleri ile birlikte Şahmaran dizisinin ikinci sezonunu tamamlamasının ardından gelecek iyi bir dizi senaryosu olursa yer alabileceği müjdesini de vermiş oldu.