Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gökçe Bahadır evlendi ama hayatında değişen hiçbir şey yok!

Gökçe Bahadır evlendi ama hayatında değişen hiçbir şey yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evlilik Hakkında Heer Şey isimli dizide Azra karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, ayrıca reklam filmleriyle de ekranda yer alıyor… Bir mücevher markasının yüzü olan ünlü oyuncunun bu işbirliğinde 3 Milyon TL kazandığı iddia ediliyor.

Gökçe Bahadır ayrıca ünlü bir dondurma markası ile de işbirliği yaptı ve bu reklamdanda 1,5 milyon TL kazandı. Hem iş yaşamında hem de özel hayatında mutlu bir dönem geçiren oyuncu, röportajlarında da pozitif kişiliğini ortaya koyuyor.

Gökçe Bahadır, geçtiğimiz yıl Kulüp isimli Netflix dizisiyle de büyük ilgi çekmişti. Dizinin yurt dışında büyük yankı bulmasının ardından ikinci sezon için de onay verilmesi beklenen bir gelişmeydi.

Özel hayatında ise Şubat sonunda müzisyen Emir Ersoy ile evlenen oyuncu, dizi çekimlerinin arasına sıkıştırdığı boş anlarda hazırlık yapabilmişti. Düğünün üzerinden 1 ay geçtiğini hatırlatan Gökçe Bahadır, her şeyi son dakikada hazırlamalarına rağmen her şeyin güzel geçtiğini belirtti.

Oyuncu, “Hayallerim bile üstünde oldu” diye konuştu. Çok özenilmeyen, fazla uğraşılmayan şeylerin daha iyi sonuç verebildiğini belirten Gökçe Bahadır, hayatında ise hiçbir değişiklik olmadığını ifade etti.

Set ile ev arasında gidip geldiğini belirten oyuncu, eşinin ise konserlerini sürdürdüğünü ve hayatın normal şekilde devam ettiğini anlattı.