Ana sayfa Sosyal Medya Kral Kaybederse’de kadın başrol adaylarından biri elendi! Gönüllerden geçenler ise bambaşka!

Kral Kaybederse’de kadın başrol adaylarından biri elendi! Gönüllerden geçenler ise bambaşka!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanarak Star TV’de ekrana gelecek. Henüz resmen açıklama yapılmasa da başrol için hala Kıvanç Tatlıtuğ’un ismi geçiyor. Kadın başrol için ise durumlar hala biraz karışık.

Kral Kaybederse adlı romanın baş karakteri Kenan, son derece narsisist ve vurdumduymaz bir karakter. Tüm kadınların etrafında pervane olduğu bu adam, yıkılmaz zannettiği egosunu bir anda yerle bir edilmiş halde buluyor. Bunun sebebi ise bir kadın.

Kenan karakterini canlandıracak isim için arayışlar uzun süredir devam ediyordu. Canlandırması zor bir karakter olduğu için yapım şirketi araştırmayı titizlikle sürdürüyordu. En sonunda yapılan açıklamada Kenan karakteri için Kıvanç Tatlıtuğ’la masaya oturulduğu, yakışıklı oyuncunun teklife olumlu baktığı iddia edilmişti.

Kral Kaybederse’de kadın başrol adaylarından biri elendi! Gönüllerden geçenler ise bambaşka! 7

Hala resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen Kıvanç Tatlıtuğ dizinin başrolünü kapmış gibi görünüyor. Kadın oyuncu için ise durumlar karışık. Neslihan Atagül, Serenay Sarıkaya ve Büşra Develi’nin adı adaylar arasına geçiyor.

Ancak Neslihan Atagül, Star TV’nin bir başka dizisi olan Gecenin Ucunda ile anlaştığı dün ortaya çıktı. Şimdi geriye iki aday kaldı. Ancak izleyicilerin gönlü başka isimlerden yana.

İzleyicilerin bir kısmı sosyal medyada yaptıkları yorumlarda dizinin başrolünde Aslı Enver’i görmek istediğini belirtiyor. Kenan’ın tüm özgüvenini çalan Fadi karakterinin romanda siyah saçlı esmer bir kadının olduğuna dikkat çeken bazı izleyiciler Serenay Sarıkaya’nın bu tipe hiç uymadığını söylüyor. Etkileyici bakışlara sahip Fadi için Damla Sönmez’in çok uygun olduğunu söyleyenler de var.