Ana sayfa Sosyal Medya Kraliçe dizisi daha ilk bölümden izleyicinin tepkisini üzerine çekti!

Kraliçe dizisi daha ilk bölümden izleyicinin tepkisini üzerine çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Burcu Özberk ile Gökhan Alkan ikilisinin başrolünde yer aldığı Kraliçe isimli dizi, Kanal D’nin yeni sezonda büyük başarı beklediği yapımlardan birisi olarak 22 Mart Çarşamba akşamı izleyicilerle buluştu.

Uzun süredir ekranda görünmeyen iki başrol oyuncusunun hayranlarının sosyal medyada büyük bir etkileşim yaratarak karşıladığı Kraliçe dizisiyle ilgili bazı eleştiriler de hemen ortaya çıktı.

Aile dizilerini özlediklerini söyleyen, hikayelerde kimseye güven olmayacağı mesajını vererek insanların birbirleri arasındaki iletişimine zarar verdiğini düşünen bazı izleyiciler Kraliçe dizisinin yaydığı güvensizlik konusuna dikkat çekti.

Burcu Özberk’in güzelliği ve yeteneklerinin yeniden ekranda belirmesinden memnun olanlar çok hoş ve övgü dolu paylaşımlar yaptı. Kalp Yarası dizisinin finalinden 1 yıl sonra Gökhan Alkan’ın yeniden hayranları ile buluşması da dikkat çekiciydi.

Alkan’ın hayranları da güvenilmez bir adam karakteri ile ekranda belirmesinden pek de memnun değil. Basketbolcu Ateş karakteri ile farklı bir kimlik ortaya koyan oyuncunun takipçileri, “Gökhan Alkan’ı neden aldatan adam yapmışlar” diye eleştiriler yöneltiyor.

“Bu tür aldatmalı dizileri midem kaldırmıyor” diye yorumda bulunanlar da bulunduğunu hatırlatalım.  Benzer nitelikteki eleştirileri sosyal medya platformlarında bolca bulabilirsiniz.

Kraliçe dizisi daha ilk bölümden izleyicinin tepkisini üzerine çekti! 7