Ana sayfa Dizi Haberleri Kritik karar kapıda! Maraşlı sezon finali mi yapacak, final mi? Yanıtı tek bölüme bağlı!

Kritik karar kapıda! Maraşlı sezon finali mi yapacak, final mi? Yanıtı tek bölüme bağlı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında Pazartesi akşamlarına bambaşka bir soluk getiren Maraşlı dizisi, geçtiğimiz bölüm 3 ana karakterin ölmesiyle birlikte ‘final mi yapıyor?’ sorusunu akıllara getirmişti. Diziyle ilgili kanaldan ya da yapımcıdan ne sezon finali ne de final ile ilgili hiç bir açıklama gelmiyor!

Bu durum da diziyi izleyenleri iyice germeye başladı! Dizinin devam etmesini isteyen pek çok izleyici, sorularına yanıt bulamamaktan şikayetçi! Haziran ayına doğru yaklaşırken, bu sorunun hala bir cevabının ortaya konulamaması da dikkat çeken bir ayrıntı.

Burak Deniz ve Alina Boz’un başarılı bir oyunculuk sergiledikleri yapımda, Mahur ve Maraşlı için yeni bir sayfa açılıyor. Babası ve iki abisini kaybeden Mahur’un, Celal Kün olarak bildiği Maraşlı’nın aslında Mehmet İnce olduğunu öğrenmesi, hikayeyi nereye götürecek bu da başka bir ayrıntı…

Tüm bu sorular ve kafa karışıklıkları içinde ise diziye 5 ismin birden dahil olduğu şaşırtan bir gelişme olarak geldi! Hikayenin yeni bir yöne kaydırıldığı gelen karakterlerden de anlaşılıyor.

Tims&B Productions yapımı olan diziye yeni isimlerin katılması, yeni sezonda da devam edeceği algısını yaratıyor ama durum pek öyle değil!

Gazeteci Birsen Altuntaş, Maraşlı ile ilgili olarak atv’nin henüz net bir kararının olmadığını ortaya koyan bir kulis bilgisini paylaştı. Buna göre dizinin devam edip etmeyeceği, son bölümün reytinglerine göre karar verilecek!

Kritik karar kapıda! Maraşlı sezon finali mi yapacak, final mi? Yanıtı tek bölüme bağlı! 8

Bu da demek oluyor ki sezon finali diye bir bölüm olmayacak! Ekrana gelen son bölümdeki reytingler o bölümün sezon finali mi yoksa final bölümümü olduğunu belirleyecek! Eğer bölüm düşük reyting alırsa, yeni sezonda devam etmeyecek. Bu kritik kararın tek bir bölüme bırakılmış olması da Maraşlı dizisi için adeta bir kader anı olacak!

Bu arada dizinin bu akşam (24 Mayıs) 19. bölümü yayınlanacak. Yeni bölümde Maraşlı’nın hayatına girecek olan bir avukatı göreceğiz. Yeni delillerle serbest bırakılmasını sağlayacak.

Kritik karar kapıda! Maraşlı sezon finali mi yapacak, final mi? Yanıtı tek bölüme bağlı! 9

Hikayede yeni açmazlar ortaya çıkacak! Maraşlı, Necati’ye emir veren kişiyi bulmaya çalışırken karşısına yeni isimler çıkıyor.

Maraşlı’nın kadrosuna katılan isimler ise Hakan Boyav, Serhat Parıl, Burcu Karakaya, Güneş Hayat ve Engin Yüksel oldu. Bu akşam yeni karakterleri tek tek tanıyacağız…