Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma izleyicisini üzecek iki ayrılık haberi! İsimleri başka diziyle anılıyor!

Yasak Elma izleyicisini üzecek iki ayrılık haberi! İsimleri başka diziyle anılıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranın en absürt, en entrikalı dizisi Yasak Elma, 4 sezon boyunca ekranda reytinglerde büyük bir başarı sağladı. Med Yapım imzalı diziye adeta ‘kimler geldi, kimler geçti’ cümlesini kurduracak kadar pek çok isim gelip gitti. Dizinin final sahnesindeki patlama ise daha başka isimlerin de gitme ihtimalini ortaya koymuştu.

Ancak kimse bu kişilerin kimler olacağı hakkında net bir bilgiye sahip değil! Sadece bazı kulis söylentileri ortaya çıkmaya başladı ve gerçek durum sezon başında belli olacak.

Yine de ihtimal dahilinde olan bir isim, yakın zamanda zikredilmeye başlamıştı. Başrollerden Eda Ece, Şevval Sam, Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay’dan birinin ya da bir kaçının gitme ihtimali hep var. Özellikle bir ara Şevval Sam’ın da gideceği konuşulmuştu.

Ancak dizide Sam’ın oynadığı Ender’in eski aşkı Kaya (Barış Kılıç) çıkıp gelince, izleyici Ender’in gitme ihtimalini kafasında ortadan kaldırdı.

Yasak Elma izleyicisini üzecek iki ayrılık haberi! İsimleri başka diziyle anılıyor! 8

Sezon finalinin ardından ilk konuşulan isim ise Şafak Pekdemir oldu. Pekdemir’in yine Fox TV’de yayınlanacak ve Med Yapım imzalı bir başka diziye geçeceği konuşulmuştu.

Bu kez bir başka isim daha gündemde! Gazeteci Birse Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre Med Yapım, Metresler isimli bir uyarlama dizinin hazırlığında.

Yasak Elma izleyicisini üzecek iki ayrılık haberi! İsimleri başka diziyle anılıyor! 9

4 kadının hikayesini ekrana taşıyacak olan dizide Şafak Pekdemir ile birlikte Barış Kılıç’ın da adı anılıyor! Eğer söylentiler doğru çıkarsa, Barış Kılıç ve Şafak Pekdemir’in Yasak Elma’dan ayrılması söz konusu.

Bakalım sezona kadar daha ne tür kulis bilgileri sızacak? İzleyip göreceğiz…