Ana sayfa Dizi Haberleri Gökhan Alkan ile Sevda Erginci’nin Kül Masalı dizisi hem şanslı hem de şanssız!

Gökhan Alkan ile Sevda Erginci’nin Kül Masalı dizisi hem şanslı hem de şanssız!

tarafından ker_def

Kül Masalı isimli TRT1 dizisi izleyicilerle 2024 yılında buluşan yapımlardan birisiydi. Tabii ki başrolde Gökhan Alkan ile Sevda Erginci gibi iki önemli isim olunca da çok dikkat çekti. Hikayesi de ilgi çeken dizinin güçlü oyuncu kadrosuna rağmen reytinglerde yeterince ilgi görmediği gerçeğini de söylemek gerekiyor.

Kamu yayıncısı olan TRT 1 ekranında yayınlanıyor olması aslında Kül Masalı dizisinin en büyük şansıydı. Çünkü, benzer düşük reytingleri alan çok iddialı diziler bir bir özel kanallar tarafından yayından kaldırıldı.

Ancak Kül Masalı dizisi 7. bölüm ekrana gelmesine rağmen hala fırsat bulmaya devam ediyor. Düşük reytinglere kamu yayıncısı TRT1 geçtiğimiz sezonlarda daha çok tahammül sergiliyordu. Ancak son dönemde bu tahammül sınırının bir hayli azaldığı da anlaşılıyor.

Çünkü Kül Masalı dizisi için basında çıkan haberlere göre 10. bölümün final olabileceği bilgisi var. Kül Masalı’nın sadece 3 bölüm daha yayınlanıp ekrana veda edecek olması büyük bir talihsizlik olarak gözüküyor.

Ancak dizinin şimdiye kadar düşük reytinglere rağmen hikayesini izleyicilere anlatabilme fırsatı bulmuş olması da bir şans olarak görülmeli.

Başak Gümülcinelioğlu, Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala ve Gizem Güneş gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Kül Masalı dizisinin yönetmenliğini ise Metin Balekoğlu üstleniyor.

Gökhan Alkan ve Sevda Erginci hayranları projeyi 3 bölüm daha izleme fırsatı bulacak ama Kül Masalı dizisi de reytinglere yenilen yapımlar arasına katılmış olacak.