Ana sayfa Dizi Haberleri Kulüp dizi çekimleri başladı ama Barış Arduç rötar yaptı!

Kulüp dizi çekimleri başladı ama Barış Arduç rötar yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Barış Arduç hayranları, yeni dizisini merakla bekliyor. En son Kuzgun isimli projede Burcu Biricik ile başrolü paylaşan oyuncu, başarılı performansı ile göz doldurmuştu. Dizinin izleyicileri yakalayamaması ise çok uzun süreli olamamasının nedeniydi. Kuzgun, başarılı bir yapım olsa da değeri bilinmeyen yapımlar arasına katıldı.

Barış Arduç, sonrasında ise Çukur isimli dizide Arık Böke Erdenet karakterine hayat verdi, dizide kısa süre kalsa da hayranları çok memnun oldu. Şimdi ise ünlü oyuncu bambaşka bir projede ve çok farklı bir rolde hayranları ile buluşmanın heyecanını yaşıyor.

Dizi çekimlerine henüz katılmayan oyuncu, daha önce Şubat ayının ilk haftasında çekimlerde yer alacağını söylemişti. Ancak oyuncunun Kulüp dizi setine gelişi yine gecikti… En son reklam çalışmaları için bir toplantı çıkışında kameralara konuşan oyuncu, arkadaşlarının dizi için sette olduğunu ama kendisinin daha geç katılacağını belirtmişti.

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Arduç’un yer alacağı sahnelerin çekimlerine önümüzdeki haftadan itibaren başlanacak. Zeynep Günay Tan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kulüp dizisinde Barış Arduç, Fıstık İsmet isimli taksici karakterine hayat verecek.

Dizide; Gökçe Bahadır, Metin Akdülger, Fırat Tanış ve Salih Bademci gibi ünlü isimler de rol alıyor. Genç isimlerden Asude Selma Kalabek de dikkat çekecek bir karakterde yerini alacak.

Kulüp dizisinin toplam 10 bölüm olarak çekileceği de gelen bilgiler arasında.