Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet için gün belli gibi, Savaşçı başlarken ise bir dizi bitecek!

Masumiyet için gün belli gibi, Savaşçı başlarken ise bir dizi bitecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin 2 yeni dizisi geliyor… Bunlardan ilk olarak Masumiyet’in ekranda yer alması beklentileri yükseldi… Gold Film imzalı dizide Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ile Deniz Çakır başrollerde bulunuyor… Masumiyet dizisinin fragmanının bugün paylaşılacağına yönelik de bir iddia var…

Yeni dizi büyük bir heyecanla bekleniyor… Zira oyuncu kadrosu kadar, hikayesi de merakla bekleniyor. İki anne olarak Deniz Çakır ve Hülya Avşar, çocukları yüzünden karşı karşıya gelen iki karaktere hayat verecek. Hatırlanacağı üzere ikili daha önce Kadın İsterse isimli dizide buluşmuş ve bu yapım da Deniz Çakır’ın ilk dizisi olmuştu.

Hülya Avşar, karakterinin çok keskin bir karakter olacağını kimi izleyicileri çok severken, kimilerinin de nefret edeceğini bir röportajında anlatmıştı. Projeyi yapımcıya olan itimadı ve senaryonun güzelliği nedeniyle kabul eden Hülya Avşar, yıllar sonra yeniden ekranlara Masumiyet ile dönüş yapmış olacak. Dizi için hali hazırda boş olan Çarşamba akşamlarının düşünüldüğü de belirtiliyor. Yani Fox TV’nin Masumiyet dizisini başlatmak için önünde bir engel yok.

Ancak aynı durum Savaşçı için geçerli değil… Bilindiği üzere Savaşçı, 4 sezon boyunca Pazar akşamları yayınlandı. Yani dizinin kemik izleyici kitlesi ve başarılı da olduğu, 99 bölüm yayınlandığı bir gün belli. Ancak, şu sıralarda Pazar akşamları Kefaret dizisi çok başarılı sonuçlar alıyor. Hatta Savaşçı’nın elde ettiği reytinglerden bile iyi sonuçlar alabiliyor.

Masumiyet için gün belli gibi, Savaşçı başlarken ise bir dizi bitecek! 7

Yani Savaşçı dizisinin Pazar akşamlarına alınması Fox TV adına Kefaret dizisi için sıkıntı olur. Kefaret’in yayından kaldırılması da çok akılcıl bir karar olmayacaktır. Bu noktada Cuma akşamları düşüş yaşayan Son Yaz veya Cumartesi akşamları artık belirli bir seviyeden yukarıya çıkamayan Sen Çal Kapımı dizilerinden birisi bitirilebilir.

Bu durumda da Savaşçı dizisi hayranları alışık olduğu Pazar günleri değil, başka bir gün yapımı izlemek için ekran karşısına geçer mi, işte bu soru da soruluyor… Sonuç olarak, Savaşçı dizisinin gelişi demek bir başka dizinin de bitişi anlamı taşıyacaktır.

Fox TV çok zor bir karar verme aşamasında. Çünkü ne Masumiyet ne de Savaşçı’nın çok iyi reytingler alacağı gibi bir garanti yok. Ayrıca hangi diziye final yaptırılır ise, o yapıma yazık olacak. Çünkü, Fox TV’nin dizileri diğer kanallara göre gayet iyi durumda. Neler olacağını gelişmeler yaşandıkça sayfalarımızdan okuyabilirsiniz.