Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar’ın Gülfem’i Esra Bilgiç’ten dizideki babası Murat Daltaban’a duygusal veda!..

Kanunsuz Topraklar’ın Gülfem’i Esra Bilgiç’ten dizideki babası Murat Daltaban’a duygusal veda!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Kanunsuz Topraklar, çarşamba akşamları izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin Zonguldak’taki kömür madenlerinde geçen hikayesi izleyiciyi 1939 yılının Türkiye’sine götürüyor.

Başrol oyuncuları Esra Bilgiç ile Uğur Güneş’in uyumunun da dizinin başarısında rolü var. İkiliye, Necip Memili, Kaan Taşaner ve Murat Daltaban’ın da aralarında bulunduğu deneyimli bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Dizinin yayınlanan son bölümünde dizide ‘Malik’ karakterine hayat veren Murat Daltaban Kanunsuz Topraklar’a  veda etti. Hayli etkili bir oyunculuk sergileyen oyuncu karakterin ölümü ile birlikte diziden ayrıldı.

Esra Bilgiç dizide babasını canlandıran usta oyuncu Murat Daltaban’a instagram hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla veda etti.

Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç'ten dizideki babası Murat Daltaban'a duygusal veda!.. 9

Oyuncu paylaşımına; “Seninle oynamak benim için büyük bir ayrıcalıktı Murat Abi. Kalbine, insanlığına ve oyunculuğuna hayranım. Senden çok şey öğrendim, bir ağabey bir baba oldun bizim için. Gülmekten gözlerimizden yaşlar geldiği anlara yenilerini ekleyeceğimiz projelerimiz olsun. Seni çok seviyoruz” yazdı.

Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç'ten dizideki babası Murat Daltaban'a duygusal veda!.. 10

Dizide üç kız babasını canlandıran Murat Daltaban’a diğer kızlarını canlandıran oyuncular Eylül Su Sapan ile Serdem Pacal da instagram paylaşımlarıyla veda etti.

Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç'ten dizideki babası Murat Daltaban'a duygusal veda!.. 11

Daltaban’ın vedasının ardından Kanunsuz Topraklar’a ‘Bahar’ karakteri ile 4 yıla yakın bir süredir ekranlarda yer almayan Başak Parlak katıldı.