Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’da Göktuğ’un ölümüyle Burak Çelik diziden ayrıldı

Kuruluş Osman’da Göktuğ’un ölümüyle Burak Çelik diziden ayrıldı

tarafından kadir kadir
Kuruluş Osman dizisinde Göktuğ öldürüldü

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Özçivit’in etkileyici performansıyla başrolün hakkını verdiği Kuruluş Osman dizisinde 78. Bölüm yine aksiyon dolu anlara sahne oldu ve izleyicisinden tam not aldı.

Osman Bey’in darağacında olduğu görüntüleriyle Kuruluş Osman, daha bölüm fragmanının yayınlanmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Dizinin önemli karakterlerinden biri olan Burak Çelik’in canlandırdığı Göktuğ’un (Kongar) büyük bir kılıç darbesiyle yere yıkıldığı sahneyse seyircilere sürpriz oldu ve sevenlerini derinden yaraladı.

Kuruluş Osman'da Göktuğ'un ölümüyle Burak Çelik diziden ayrıldı 2
Aslında dizinin ana kadrosunda bulunan Burak Çelik’in diziden ayrılacağı bir süredir konuşuluyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından ortaya çıkarılan habere göre Burak Çelik, diziden ayrılıp yaz dönemine kadar bir süre dinlenecek ve sonrasında yeni bir proje için hazırlıklara başlayacak.

Kuruluş Osman sayesinde geniş bir hayran kitlesi elde eden Burak Çelik, diziye Moğol komutanı Balgay’ın adamı olarak katılmıştı. 2016 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, Karagül isimli dizideki Serdar karakteri ile popüler oldu. Oyuncu, kariyerinin en uzun süreli projesi olan Kuruluş Osman’da başarılı bir performans ortaya koydu.

Göktuğ Alp
5 yıl süren ve TRT1’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul isimli fenomen dizinin yapımcısı Bozdağ Film tarafından çekilen ve ATV ekranındaki üçüncü sezonunda da reyting kaygısı olmadan yoluna devam eden Kuruluş Osman dizisi, olaylı anlara sahne olan 78. Bölümüyle ekranlara muhteşem bir geri dönüş yaptı ve izleyicinin beğenisini kazandı.