Ana sayfa Sosyal Medya Ozan Akbaba’nın yeni dizisini bekleyenlere büyük şok!

Ozan Akbaba’nın yeni dizisini bekleyenlere büyük şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ozan Akbaba, 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle birlikte geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Sinema çalışmaları ile bilinen oyuncu, dizideki İlyas Çakırbeyli karakteri ile de fenomen haline geldi.

atv ile yapımcı BVB arasında yaşanan krizin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yedinci sezonu başlamadan bitti. Ancak yapımcı Bahadır Özdener, BluTV ile bir anlaşma yaparak, biri sinema filmi diğeri dizi olmak üzere iki proje ile yeniden hikayeyi diriltme çabasına girişti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yayınlanmayan 200. bölümünün Son Efsane isimli sinema filmi olması ve ardından da Ozan Akbaba’nın başrolünde Yeraltı isimli yeni bir dizi çekilmesi planı ortaya çıktı. Sosyal medyada dizinin hayranlarını çok mutlu eden bu gelişme, anlaşılan atv’yi fazlasıyla rahatsız etti.

atv’nin 165 milyon liralık dava açmaya hazırlandığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Bu dava konusunun ortaya çıkması ile BluTV’nin BVB Yapım ile yaptığı anlaşmadan çekildiği ortaya çıktı.

Ozan Akbaba’nın başrolünde yer alacağı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın devamı niteliğini taşıması beklenen Yeraltı dizisinin de bu süreçte çıkmaz içine girdiği ortaya çıktı.

Ozan Akbaba’nın yeni dizisine BluTV’nin mesafeli yaklaşmasının, atv’nin dava süreci başlatma ihtimali nedeniyle gerçekleştiği ifade ediliyor.