Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, Londra’ya mı taşınıyor?

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, Londra’ya mı taşınıyor?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz kasım ayında kızları Leyla’nın gelişiyle üçüncü kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç’in Londra’ya yerleştiği iddiaları gündem oldu.

Binbir Gece dizisinde yakınlaşan Bergüzar Korel ile başrol arkadaşı Halit Ergenç, 2009 yılında evlendi. 2010 yılında doğan oğulları Ali ile ilk kez ebeveynlik duygusunu tadan çift, 2020 yılında ise ikinci çocukları Han’ı kucaklarına aldı. Geçtiğimiz kasım ayında ise üçüncü çocukları Leyla dünyaya geldi.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, Londra'ya mı taşınıyor? 8
Magazin duayenleri Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in sunduğu “Müge ve Gülşen’le 2.Sayfa” programında “Bergüzar Korel ile Halil Ergenç hakkında; İngiltere’de yaşayan, bir süre önce oraya yerleşen Türklerin whatsapp gruplarında Bergüzar Korel ile Halil Ergenç’in Londra’nın önemli bir bölgesinde ev tuttukları, hatta 3 gün 3 gece temizlik yaptıklarını, Bergüzar Korel’in çocukları için 1 dadıyı yanında götürdüğü, ikinci bir dadı aradığına dair söylentiler dolanıyormuş.” denildi.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, Londra'ya mı taşınıyor? 9

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin menajeri Ayşe Barım gündem oluşturan söylentiler hakkında gerçek dışı olduğunu belirterek; “İngiltere’ye yerleşme durumu yok. 5 yıldır sık sık gidip geliyorlar. Bu dönem oğulları Ali’nin okulunun tatile girmesini bekliyorlar” dedi.

İkilinin yeni evlerine taşınmaları durumunda sadece set olur ise İstanbul’a gelerek çekimlere katılacakları belirtiliyor.

Üçüncü kez anne-baba olan ikiliyi sosyal medyada ebeveynlik kaygılarıyla doğru bir karar verdikleri konusunda hak verenler de var, bu yaştan sonra bu kararda zorlanacaklarını düşünenler de… Çiftin hayranları ise bu konuyla ilgili bir açıklama yapmalarını bekliyor.