Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Kuruluş Osman dizisinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinin 16.bölümü 25 Mart Çarşamba akşamı ekrandaki yerini alacak. Burak Özçivit’in başrollerinde yer aldığı dizide Ragıp Savaş’ın canlandırdığı Dündar Bey’in durumu merak ediliyor. Moğol komutanı Balgay ile işbirliği yapan,Osman tarafından da hain ilan edilen Dündar Bey’in ölüp ölmediği dizide ortaya çıkacak.

Osman beyin “Eceli benim elimden olmuştur”sözlerine bakılır ise Dündar karakteri artık diziye veda ediyor.Dündar Bey ile Batur’un Balgay ile omuz omuza verip Kayı’lara ihanet etmesi dönem noktası oldu. Dizide bu iki karakterin ölmesi yeni bir dönemin de başlangıcı olacak.Ancak ters köşe de gelebilir, Osman, başka bir plan yapıp da böyle söyleyerek farklı bir yol izlemek isteyebilir.

Kuruluş Osman dizisinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! 7

Osman’ın “Dündar beyin ölümü benim elimden oldu” sözlerinin doğruluğunu izleyiciler Çarşamba günkü bölümde öğrenebilecek.

Ancak görünen o ki Moğol Balgay ve Dündar beye üstünlük sağlayan Osman Bey ve Alpleri, dizide yeni bir dönemin başlangıcını da yapmış oluyor.Artık Osmanlı devletinin kuruluşuna giden yolda pek bir engel kalmamış olacak.