Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar yeni bölümde ölüm emri verildi!

Arka Sokaklar yeni bölümde ölüm emri verildi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar 27 Mart Cuma günü izleyicilerle 548. yeni bölümü ile buluşacak. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yine silahlar patlıyor… Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Arka Sokaklar 548. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kadri, kendisini kandırdığını anlayan Narkotik Şube Müdürü Aslı’nın ölüm emrini veriyor! Ekip ise, emrindeki Hasan’ın ölümünden sorumlu olduğundan şüphelendikleri Aslı’yı tutukluyor.

Sorgusu için emniyete götürüldüğü sırada Aslı ile birlikte ekip üyeleri Kadri’nin keskin nişancı ve uzun namlulu silahlı adamlarının hedefine giriyor. Kadri, emri veriyor ve adamlar ekip ile birlikte ölüm emri verilen Aslı’yı yaylım ateşine tutuyor. Bu sırada Aslı ile yakınlığını anlamaya çalışan Mesut, Nedim’i sıkıştırıyor.

Aslı’nın bulaştığı kirli işleri ve kendisinin de ne kadar içinde olduğunu öğrenmeye çalışıyor; fakat, Nedim’in ağzından bir türlü bilgi alamıyor.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 27 Mart Cuma 20.00’da Kanal D’de!

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont