Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinden bir oyuncu ayrıldı, bir oyuncu geldi!

Kuruluş Osman dizisinden bir oyuncu ayrıldı, bir oyuncu geldi!

tarafından zk zk

atv ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin bu hafta ekrana gelen 51. bölümünde bir oyuncu yapıma veda etmişti. Dizide Abdurrahman Gazi karakterini canlandıran Celal Al, hikayesi bitince diziye de veda etti. Abdurrahman Gazi karakteri Moğolların saldırısı sırasında öldürüldü ve böylece Celal Al da diziden ayrılmış oldu.

Çarşamba akşamlarına damga vuran dizi, heyecanlı bölümleriyle izleyenleri ekrana kilitlerken, bazı karakterlerin gidişi ile birlikte bazılarının da gelişine tanık oluyor izleyici.

Bir karakterin gitmesinin ardından yeni bir karakterin diziye dahil olacağı da kısa bir süre önce ortaya çıktı. Tv100’ün haberine göre diziye yeni katılan isim Emre Koç olacak.

Emre Koç, 2006 yılından beri dizi sektöründe yer alıyor ve pek çok yapımda oynadı. Zeki Demirkubuz’un Kader isimli sinema filminde oynadıktan sonra ilk olarak Arka Sokaklar dizisinde rol aldı oyuncu. Daha sonra Recep İvedik 2, Adını Feriha Koydum, Seni Seviyorum Adamım, Avlu, Çocuk, Bizim Hikaye ve Afili Aşk dizilerinde de oynadı.

Emre Koç, şimdi Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna dahil oldu. Kimi oynayacağı henüz bilinmiyor ama oyuncunun, gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümde ortaya çıkması bekleniyor.

Kadrosunda Burak Özçivit’in yanı sıra Erkan Avcı, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Seray Kaya gibi isimlerin rol aldığı iddialı dizinin 31 Mart Çarşamba akşamı 52. bölümü yayınlanacak.

Yeni bölümden ilk fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…