Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeni diziye başlayan Nur Fettahoğlu, özel hayatında da yeni bir sayfa açtı!

Yeni diziye başlayan Nur Fettahoğlu, özel hayatında da yeni bir sayfa açtı!

tarafından zk zk

Ünlü Oyuncu Nur Fettahoğlu, şu sıralar yeni dizisinin heyecanını yaşıyor. Oyuncu, Kağıt Ev isimli diziyle gündeme gelirken, özel hayatındaki bir gelişme de medyanın gündemine düştü. Fettahoğlu’nun eşinden ayrıldığı ortaya çıktı! Oyuncu, 2013 yılında iş insanı Levent Veziroğlu ile evlenmişti. Anlaşmazlık sonucu 2015 yılında çift boşanmış ve daha sonra karar kesinleşmeden evliliklerine devam etme kararı almışlardı.

Yaşadıkları bu sorunların ardından 2016 yılında Nur Fettahoğlu ve Levent Veziroğlu çiftinin Güzin Elsa ismini verdikleri kızları dünyaya gelmişti.

Nur Fettahoğlu, doğumdan sonra bir dönem ara verdiği dizilere yeniden dönerek Fi dizisinde rol almıştı. Sonrasında da Payitaht Abdülhamid, Bozkır, Kardeş Çocukları ve Babil dizilerinde oynadı. Geçtiğimiz günlerde ise Hükümsüz dizisine konuk oyuncu oldu.

Şimdilerde Erdal Beşikçioğlu ile birlikte başrolünü paylaştığı yeni dizisiyle konuşulan oyuncunun, özel hayatında bir karar daha aldığı ortaya çıkıt! Fettahoğlu, eşi Levend Veziroğlu’ndan tek celsede boşandı.

Yeni diziye başlayan Nur Fettahoğlu, özel hayatında da yeni bir sayfa açtı! 7

8 yıldır evli olan çiftin anlaşmalı boşanma davası beş dakika sürerken, kızları Elisa’nın velayeti de annesi Nur Fettahoğlu’na verildi.