Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya, canlı yayında Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin platosunu gezdirdi! İşte çok merak edilen o plato…

Hazal Kaya, canlı yayında Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin platosunu gezdirdi! İşte çok merak edilen o plato…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix için çekilen dönem dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizinin çekimleri başladı. Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’nın başrolünü oynadığı dizi için çalışmalar çok önceden başlamıştı. Pera Palas’ta geçecek hikaye için dönemin otelinin benzeri bir mekan hazırlandı. Hazal Kaya, dizinin setinden yaptığı instagram canlı yayını ile kostüm odasını, çekim yapılacak otel olarak hazırlanan mekanı gösterdi.

Selahattin Paşala’nın da bir ara yayına katıldığı ve Hazal Kaya ile sette dolaştığı o anlarda dizinin kamera arkası ekibi ve yönetmeni de canlı yayında Hazal Kaya’nın takipçilerini selamladı.

Bizim Hikaye dizisinin ardından oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getiren Hazal Kaya, yaz aylarında da ‘Benden Ne Olur?’ isimli filmde oynamıştı.

Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli diziyle yeniden setlere dönen oyuncu, Esra karakterine hayat verecek. Hazal Kaya’nın ilk kez dönem kostümleri ile göründüğü ve Netflix Türkiye’nin sosyal medya hesabından da yayınlanan canlı yayında Kaya, hayranları, takipçileri, diziyi bekleyenler için seti gezdirdi.

Bu arada saçlarını da açık kızıla boyatan oyuncu, hayranlarına beğenip beğenmediklerini de sordu. Yeni imajıyla ilk kez görüntülenen oyuncu, merakla beklenen dizinin setinden yaptığı yayınla büyük bir ilgiyle izlendi.

Dizinin yönetmenliğini Emre Şahin’in üstlenirken, senaryoyu da Elif Usman yazıyor. Dizi, Charles King’in aynı adlı romanından esinlenilerek çekiliyor.

İşte Hazal Kaya’nın setten yaptığı yayın…