Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonla birlikte yeni diziler ilk bölümlerini yayınlarken eski diziler de ekrana gelmeye devam ediyor. Geçen sezondan bu yana devam eden tüm diziler başlarken ATV’nin çok sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan hala ses seda çıkmaması izleyicileri şaşırttı.

ATV’nin sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugüne kadar altı sezon yayınlandı. Yedinci sezon ise bu kış yayınlanacak. Ancak tüm diziler başlamasına rağmen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan hala hiç ses seda çıkmadı. Bu da dizinin takipçilerinin merakta kalmasına neden oldu.

Raci Şaşmaz’ın yapımcılığında çekilen ve başrollerini Oktay Kaynarca, Ozan Emre Yıldırımer gibi isimlerin paylaştığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz ATV’nin en uzun soluklu dizilerinden biri. Dizi 15 Haziran akşamı yayınlanan 199. bölümüyle sezon finali yapmıştı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak? 7

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yedinci sezonunun başlamasını bekleyen izleyiciler ise merak içinde. Zira dizinin ne zaman başlayacağına dair resmi bir açıklama hala yapılmadı.

Ancak konuyla ilgili ortada dönen bazı iddialar var. Buna göre Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi daha yeni sete çıktı. Bu yüzden 200. bölümün yayınlanması ekim ayının sonunu bulabilir.

Senaryosu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Aruz tarafından kaleme alınan dizi artık kemikleşmiş bir izleyici kitlesine sahip olan ve reytinglerde hala çok iyi sonuç alıyor. Dizinin yeni sezonda da iyi reyting alması bekleniyor.