Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bomba gibi yeni oyuncularla dönüyor!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bomba gibi yeni oyuncularla dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’nin en uzun soluklu dizilerinden Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonu hala bekleniyor. Yedinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan dizinin oyuncu kadrosuna 12 yeni ismin katıldığı duyuruldu. Üstelik hepsi de birbirinden iddialı isimler…

Geçtiğimiz sezon 199. bölümüyle final yapan ve altıncı sezonunu sona erdiren Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yedinci sezonu için hazırlıklar sürüyor. Yeni sezonu için sete çıkan dizinin ekim ayı sonuna doğru yeni bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyor.

Rakiplerine göre bir hayli geç kalan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları tarafından dört gözle bekleniyor. Fenomen dizi biraz geç geliyor ancak bomba gibi karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bomba gibi yeni oyuncularla dönüyor! 7

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezonda oyuncu kadrosuna katılan 12 yeni oyuncu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. İsimlerin hepsi de birbirinden iddialı. Buna göre Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonunda Tardu Flordun, Ragıp Savaş, Burcu Binici, Hazım Körmükçü, Nurseli İdiz, Yosi Mizrahi, Uğur Yücel, Serdar Deniz, Levent Ülgen, Servet Pandur, Eren Vurdem, Alara Turan gibi bomba isimler karşımıza çıkacak.

Kadroya katılan iddialı isimler yeni sezonun daha da iddialı geçeceğinin de işareti. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonunda Ragıp Savaş, Tardu Flordun. Hazım Körmükçü, Nurseli İdiz gibi uzun süredir ekranlarda göremeğimiz ünlü isimleri yeniden karşımıza çıkaracak.

Senaryosu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Aruz tarafından kaleme alınan, yapımcılığını Raci Şaşmaz’ın üstlendiği Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrollerinde Oktay Kaynarca ve Ozan Emre Yıldırımer yer alıyor.