Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman dizisinin Targun Hatunu Zeynep Tuğçe Bayat ağlamamak için kendisini zor tutuyor

Kuruluş Osman dizisinin Targun Hatunu Zeynep Tuğçe Bayat ağlamamak için kendisini zor tutuyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cansel Elçin ile eşi Zeynep Tuğçe Bayat, orman yangınlarından çok etkilendi. İki ünlü isim de yaşanan bu felaketin duygusal sıkıntısını içlerinde yaşıyor… Özellikle de Bayat’ın orman yangınları nedeniyle çok ağladığını Cansel Elçin söyledi.

En son Sol Yanım isimli Star TV dizisinde izlediğimiz Cansel Elçin, “Doğa bizden bir intikam alıyor. Elimiz, kolumuz bağlı. Tuğçe her sabah ağlayarak bunlara bakıyor. Ben buna çok üzülüyorum. Oradaydım ve atmacaları izledim. Onlar bugün yoklar, mahvolduk” açıklamasını yaptı. Yangın ile ilgili gelişmelere bakamadığını ve çok kötü gelişmeler yaşandığını anlatan Cansel Elçin, bir an önce bunların çözülmesini istedi.

Kuruluş Osman dizisinde Targun hatun olarak izlediğimiz Zeynep Tuğçe Bayat ise oldukça sinirli ve gergindi. Oyuncu, “Günlerdir nefes alamaz hale geldik. Burada uzaktan, elimiz kolumuz bağlı şekilde ne yapabiliriz diye çıldırıyoruz. Sosyal medyaya muhtaç kaldık. Söylediğimiz her şey çarpıtılıyor. Evet yardım diliyoruz her yerden ama bunlar başka şekilde çarpıtılıyor” açıklamasında bulundu.

Gözyaşlarını tutamayan Zeynep Tuğçe Bayat, kadınlara yönelik olarak son dönemde iyice artan şiddet olaylarına da değindi. Oyuncu, “Yeter, çok üzüldüm. Hiç böyle bir şey beklemiyordum. Aşırı kötü hissediyorum. Bu ülkede yaşayan bir kadın olarak söylüyorum, bizim bir şeyler yapmamız lazım. Sosyal medyada sesimizi duyurmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Zeynep Tuğçe Bayat, hiç kimseden korkusunun olmadığının altını çizdi ve hem kadına hem doğaya hem hayvana artık el sürülmemesini istedi. Bunun için mücadele edeceğini söyleyen Bayat, çok duygulu olduğunu ve kendisini de zor tuttuğunu anlattı.