Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ece Uslu’nun Devlet Sanatçısı teyzesi Nedret Güvenç’in ardından gözyaşları dinmedi

Ece Uslu’nun Devlet Sanatçısı teyzesi Nedret Güvenç’in ardından gözyaşları dinmedi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Ece Uslu, hafta içinde çok zorlu anlar yaşadı… Teyzesi, devlet sanatçısı Nedret Güvenç’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Ece Uslu, oldukça üzgün görünüyordu.

Instagram hesabından da teyzesi için paylaşımlar yapan oyuncu, takipçilerini de bir hayli duygulandırdı. 5 Eylül 1930 doğumlu olan usta tiyatrocu için Ece Uslu’nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama üzüntüsünü ortaya koymaya yetiyordu:

“Büyük teyzem Nedret Güvenç Bilgütay’ı maalesef dün sabaha karşı uykusunda kaybettik. Zorlu bir hayatın ardından kendisine harika bir hayat kurdu. Yetenekleri ve başarılarıyla donattı hayatını ve asıl benim için en önemli olanı kıymetli eşi rahmetli Okan Bilgitay ile birlikte aşklarını ve aralarında ki saygıyı hiç bir zaman kaybetmeden ve o güzel aşklarına hepimizi imrendirerek yaşadılar güzel hayatlarını. Aşkları ve birliktelikleri herkese örnek olabilecek kadar harikaydı, şimdi artık tekrar bir aradalar…. ve benim hayatımda çok önemli olan sevgili anneannem Nebile Fikriye Güvenç ile de beraberler artık. Hepinizi çok seviyorum. Sen hepimizin çok kıymetlisiydin sevgili ve biricik teyzeciğim. Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun. Işığınla aydınlat gittiğin yeri… Seni çok seviyorum. ”

Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde yapılan törenle son yolculuğuna uğurlanan sanatçı Nedret Güvenç için, Ece Uslu şöyle konuştu: “Koca bir çınarı kaybettik. Çok değerli, çok kıymetli, çok önemli bir insanı kaybettik.”

Yakınları ile birlikte cenaze törenine katılan Ece Uslu’nun üzüntüsü her halinden belli oluyordu. Güvenç, Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verildi.