Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasak Elma’dan ayrılan Erdal Özyağcılar’dan Binnur Kaya övgüsü!

Yasak Elma’dan ayrılan Erdal Özyağcılar’dan Binnur Kaya övgüsü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisine 4. sezonda katılan isimlerden birisi de Erdal Özyağcılar oldu. Ancak oyuncunun beşinci yeni sezonda ekipte yer almayacağı da ortaya çıktı. Erdal Özyağcılar, bir sezon süren Yasak Elma macerasından sonra yeni dönemde ne yapacak hayranları merakla bekliyor.

Oyuncu, önceki günlerde Büyükçekmece’de bir festivale katıldı. Kültür ve Sanatta yılın sanatçısı ödülünün sahibi olan ünlü oyuncu, aynı ödülü Binnur Kaya ile paylaştı. İki ünlü oyuncu yıllar önce yayınlanan Yabancı Damat dizisinde birlikte rol almıştı.

Erdal Özyağcılar, bir dönem kızını canlandıran Binnur Kaya’yı şu sözlerle övdü: “Bu güzel organizasyon içinde ben de varım, bundan çok mutluyum. Bu arada en iyi kadın oyuncu ödülünün Binnur Kaya’ya verilmesi beni çok mutlu etti. Çünkü o benim çok sevdiğim bir sanatçı arkadaşım. Türkiye’nin yetiştirdiği nadir kadın sanatçılardan birisi.”

Gelecek yıl pandemisiz günler geçirmeyi dileyen usta oyuncu, orman yangınlarına da değindi ve içinin yandığını sözlerine ekledi.