Ana sayfa Sosyal Medya Bir yanda Camdaki Kız, diğer tarafta Fatma! Gündemi Burcu Biricik işgal etti!

Bir yanda Camdaki Kız, diğer tarafta Fatma! Gündemi Burcu Biricik işgal etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle önceki hafta buluşan Camdaki Kız dizisi, şimdiye kadar sadece 3 bölüm yayınlandı ama izleyiciler adeta mest oldu. Nalan karakterine hayat veren oyuncu, televizyon ekranında yine parladı ve hayranlarını da mest etti.

En son Hayat Şarkısı isimli dizideki Hülya karakteri ile müthiş çıkış yapan oyuncu, şimdi de Camdaki Kız ile kariyerinde yine zıplama yaptığı bir dönemi başlattı. Oyuncunun ışıltısını ve başarısını perçinleyen bir başka yapım ise Netflix’te başlayan Fatma isimli dizi oldu… Yeni dizi Fatma’nın başlaması ile birlikte Burcu Biricik iki farklı dizide ve iki farklı rolde yine hayranlarını mest eden performanslar ortaya koydu.

İşte bu yüksek oyunculuk performansı ve inandırıcılıkla birlikte ünlü oyuncu sosyal medyanın gündemini adet işgal etti. Bir yanda Camdaki Kız’daki Nalan’a yapılan övgüler, diğer yanda yeni başlayan Fatma dizisini izleyip de sosyal medyada övgü üstüne övgü yazmaya başlayanlar Burcu Biricik’in TT olmasını sağladı.

Ünlü oyuncunun yeni dizisi Fatma ile ilgili bir izleyicinin şu yorumu da dikkat çekti: “Netflix ‘de yeni bir Türk dizisi yayınlandı. Fatma.. Toplumun bir bölümünün konforlu hayatlarından vazgeçmemek için yok sayılan bir insanın hikayesi anlatılıyor. (Gerçekçi bir hikaye) Dizinin başrol oyuncusu Burcu Biricik çok iyi bir oyunculuk örneği sergiliyor.”

Burcu Biricik hayranları, Fatma dizisinden sonra sosyal medyada övgü dolu paylaşımlarla oyuncuyu gündemin ilk sırasına yerleştirdi. Burcu Biricik, TT oldu ve Fatma dizisindeki performansına yönelik de aşağıda bazıları yer alan övgü dolu paylaşımlar yapıldı.

Bir yanda Camdaki Kız, diğer tarafta Fatma! Gündemi Burcu Biricik işgal etti! 12

Bir yanda Camdaki Kız, diğer tarafta Fatma! Gündemi Burcu Biricik işgal etti! 13

Bir yanda Camdaki Kız, diğer tarafta Fatma! Gündemi Burcu Biricik işgal etti! 14

Bir yanda Camdaki Kız, diğer tarafta Fatma! Gündemi Burcu Biricik işgal etti! 15

Bir yanda Camdaki Kız, diğer tarafta Fatma! Gündemi Burcu Biricik işgal etti! 16

Bir yanda Camdaki Kız, diğer tarafta Fatma! Gündemi Burcu Biricik işgal etti! 17