Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman en büyük rakibinin yine gerisinden mi gelecek?

Kuruluş Osman en büyük rakibinin yine gerisinden mi gelecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman dizisi, iki sezonu başarılı şekilde tamamladı. Dizinin ilk sezonuna nazaran ikincisi çok daha iyiydi. Görsel zenginliği ile Kuruluş Osman’ı dizi hayranları ikinci sezonda çok daha beğendi.

İyi reytingler alan ve izleyici sadakatini oluşturan Kuruluş Osman, Çarşamba akşamları Sadakatsiz dizisi ile müthiş bir reyting yarışı içinde… İlk sezon Sadakatsiz dizisi 31. bölüm sürdü. Haziran başında sezon finali yapan Sadakatsiz’e nazaran Kuruluş Osman dizisi sezonu daha geç kapattı. Dizi, 23 Haziran tarihinde 64. bölümü ile birlikte en geç sezon finali yapan yapımlardan birisi oldu.

Yıldız Çağrı Atiksoy’un da son dönemde diziye katılması hikayeyi daha dikkat çekici hale getirdi. Peki yeni sezonda yenilikler neler? Şimdilik Kuruluş Osman dizisinin üçüncü sezonundan net bilgiler yok. Ancak ikinci sezondaki büyük değişim dalgasını görenler, üçüncü sezon için de yapımcının sürprizleri olacağını biliyor.

Kuruluş Osman en büyük rakibinin yine gerisinden mi gelecek? 7

Burak Özçivit, hafta içinde tatilden döndüklerini ve yakında işlere başlayacaklarını söylemişti. Bu durumda dizi ekibinin de Eylül başında sete çıkması beklenebilir.

Sadakatsiz dizisi ekibi 1 Eylül’de sete çıkacak ve 15 Eylül’de de ikinci sezonun başlaması bekleniyor. Ancak Kuruluş Osman için net tarihler ortada yok. Ancak görünen o ki, geçen sezon olduğu gibi Kuruluş Osman biraz geç ekrana dönüş yapacak.

Sadakatsiz dizisi ile reyting yarışında olan Kuruluş Osman’ın Ekim ayı içinde ekrana gelmesi daha gerçekçi duruyor. İki dizi yeni dönemde de reyting için müthiş bir mücadele içine girecek ve bakalım kazanan kim olacak?