Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’un dizisi ortaya çıkmadan yeni proje müjdesi geldi!

Kıvanç Tatlıtuğ’un dizisi ortaya çıkmadan yeni proje müjdesi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı Netflix dizisi Bir Denizaltı Hikayesi’nin çekimlerinin tamamlandığı biliniyor. Aylar önce yapılan çekimler başarılı geçmiş ve Kıvanç Tatlıtuğ da bugüne kadar yer aldığı en farklı, özel ve kendisini şaşırtan bir rolde yer aldığını söylemişti.

Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranları bu diziyi çok merak ediyor. Ancak Bir Denizaltı Hikayesi’nin ne zaman yayınlanacağı henüz Netflix tarafından duyurulmadı. Bilim kurgu türündeki yapımda Tatlıtuğ’a başrolde Özge Özpirinçci eşlik etmişti.

Dizi, güneş ışınlarının insanları öldürmesiyle başlayan bir kaos ortamını konu alacak. Dünyayı vuran bir doğa felaketinin sonucunda, Arman ve bilim ekibinin hayatta kalmak için bir askeri denizaltıya biniyor. Arman karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ’un heyecanına bakılır ise yeni dizi çok etkileyici bir yapım olacak.

Kıvanç Tatlıtuğ’dan televizyon dizisi bekleyenler için ise şimdilik bu konuda bir gelişme yok.Ancak oyuncu yeni bir sinema filmi için anlaşma yaptı. Avukat Yusuf karakteri için Nar Film ile görüşen ünlü oyuncu, şimdilerde yeni rolüne hazırlanıyor.

Aşıklar Bayramı isimli filmin yönetmen koltuğunda Özcan Alper oturuyor. Kemal Varol’un aynı isimli romanından uyarlanan projede bir baba ile oğlunun duygusal hesaplaşmasını izleyeceksiniz.

Settar Tanrıöven bağlama ustası baba Heves Ali karakterini canlandıracak. Kıvanç Tatlıtuğ ise oğlu avukat Yusuf’a hayat verecek. İki önemli ismin bu yeni buluşması birçok hayranı da memnun etti.