Ana sayfa Dizi Haberleri El Kızı dizisine başlayan Fikret Kuşkan, bir başka dizi anlaşması daha yaptı!

El Kızı dizisine başlayan Fikret Kuşkan, bir başka dizi anlaşması daha yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yıl Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul dizisinde başarılı performansı ile izlediğimiz Fikret Kuşkan, pandemi nedeniyle sağlık sorunlarını öne sürmüş ve dizinin finalinde yer almamıştı.

Fikret Kuşkan’ın yine pandemi dönemi devam ettiği bir ortamda Fox TV’nin El Kızı isimli dizisi ile anlaşma yapması dikkatlerden kaçmadı. Muğla’da çekimleri başlanan diziye katılan usta oyuncu, Ezo karakterinin babası Resul olarak izleyici karşısına çıkacak.

Sevda Erginci’nin canlandırdığı Ezo karakterinin acı dolu hikayesinde babası Resul’un nerede konumlanacağı dizi hayranları tarafından merakla bekleniyor. Eylül ayında Fox TV ekranında başlaması beklenen projeye son katılan isim olan Fikret Kuşkan’ın bir başka dizi için de görüşme yaptığı ortaya çıktı.

TRT’nin dijital kanalı için yapılan hazırlıklara bir yeni dizi daha eklendi. Akif isimli dizide İstiklal Marşı’nın şairi Mehmet Akif Ersoy’un hayatı konu alınacak. İstiklal Marşı’nın yazılmasının öncesi ve sonrasındaki süreci yakından izleyeceğiniz dizide, başrolde Fikret Kuşkan olacak.

Mehmet Akif Ersoy karakteri ile öne çıkacak olan oyuncu, çok iyi bir seçim olarak gözüküyor. 13 bölüm sürecek olan dijital dizi 40’ar dakikalık bölümler halinde çekilecek.

El Kızı dizisi için zaten sette olan Fikret Kuşkan, Akif isimli dizi için de Eylül ayında çalışmalarda yer alacak. İki dizi arasında yoğun bir çalışma temposu yaşayacak olan oyuncu, pandemi döneminin etkilerini üzerinden atmış olmasıyla da dikkatlerden kaçmıyor.