Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizilerinin dengesini Fox TV dizisi sarsacak!

Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizilerinin dengesini Fox TV dizisi sarsacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yeni diziler bir bir ekranda izleyicilerle buluşmak için gün saymaya başladı. Henüz yayın tarihi açıklanmayan yapımlardan birisi de Kanunsuz Topraklar. Bir süredir çekimleri devam eden dizinin başrolünde Uğur Güneş ile Esra Bilgiç yer alıyor.

Kanunsuz Topraklar gibi yüksek bütçeli bir dizi yayınlandığı gün rakip dizilerin dengesini fena halde bozabilir. Fox TV henüz yayın gününü açıklamadı ama gelen kulis bilgileri çarşamba gününü işaret ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, Fox TV’nin iddialı diziyi çarşamba günleri için düşündüğünü yazdı.

Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizilerinin dengesini Fox TV dizisi sarsacak! 8

Eğer bu iddia doğru çıkar ise Çarşamba günü çok sert bir rekabet olacağını söyleyebiliriz. Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizilerinin geçen sezon yaşanan büyük rekabeti reytinglerin paylaşılması sonucunu doğurdu.

Yeni sezonda ise Kanunsuz Topraklar gibi etkili bir dönem dizisi tüm dengeleri de değiştirmeye aday gözüküyor. 1939 yılının Türkiye’sine götüren dizi madencilerin yürek burkan hikayesini aşk ile birlikte sunacak.

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç ikilisinin yanı sıra, çok etkili bir oyuncu kadrosu dizi için bir araya geldi.

Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizilerinin dengesini Fox TV dizisi sarsacak! 9

Murat Daltaban, Kaan Taşaner, Doğaç Yıldız, Eylül Su Sapan, Serdem Paçal, Hazar Motan, Ezgi Çelik gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Kanunsuz Topraklar’ın yakında yayın gününün ve yayın tarihinin belli olması bekleniyor.

Çarşamba rekabetinde yer alması durumunda Kanunsuz Topraklar dizisinin tüm dengeleri değiştirecek bir gücü olduğunu da söylemek lazım.