Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen, ‘Alparslan’ dizisi öncesi hangi konuda Burak Özçivit’ten destek aldı?

Fahriye Evcen, ‘Alparslan’ dizisi öncesi hangi konuda Burak Özçivit’ten destek aldı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT1 ekranında ilk sezonu büyük beğeni toplayan ‘Uyanış Büyük Selçuklu’ dizisinin devamı niteliğinde ki ‘Alparslan’ dizisinde ‘Akça Hatun’ karakteri ile ekranlara gelmeye hazırlanan Fahriye Evcen rolü konusunda eşi Burak Özçivit’ten de her türlü desteği görüyor.

Ünlü çift’ten Burak Özçivit ‘Kuruluş Osman’ dizisinde canlandırdığı ‘Osman Bey’ karakteri ile bir süredir at biniyor, kılıç kuşanıyor. Oyuncu artık tecrübeli. Dönem dizisinde rol alacak olan Fahriye Evcen, eşinin bu tecrübesinden de faydalanıyor.

Fahriye Evcen, 'Alparslan' dizisi öncesi hangi konuda Burak Özçivit'ten destek aldı? 13

Alparslan dizisinin çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. Çekimler öncesi dizinin baş rol oyuncuları Fahriye Evcen ve Barış Arduç yoğun bir şekilde binicilik ve kılıç kullanma eğitimi aldı. Posta Gazetesi’nde yer alan habere göre; Bir alışveriş merkezinde basın mensuplarının objektifine yansıyan Burak Özçivit, yeni sezonda eşi ile birlikte iki ayrı dizide çalışıyor olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Fahriye Evcen, 'Alparslan' dizisi öncesi hangi konuda Burak Özçivit'ten destek aldı? 14

“Fahriye’ye binicilik konusunda yardım ediyorum. Fazlasıyla üstesinden geldi” diyen Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde basında yer alan, oğulları Karan için ikinci bir bakıcı tuttukları haberlerini ise yalanladı.