Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman ve Sadakatsiz’in amansız reyting yarışı! Doğduğun Ev Kaderindir harika, Sol Yanım finale gidiyor!

Kuruluş Osman ve Sadakatsiz’in amansız reyting yarışı! Doğduğun Ev Kaderindir harika, Sol Yanım finale gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba reytinglerinde yine kıran kırana bir yarış yaşandı… 3 Şubat akşamı yayınlanan 5 diziden 4’ü için tablo çok olumluydu… Ancak 1 dizi var ki, final yolu açıldı… atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman ile Kanal D’nin Sadakatsiz dizileri yine büyük bir rekabet yaşadı.

Total ve ABC1 gruplarında atv’nin birinciliği elde ettiği dün akşam, Sadakatsiz ise AB grubunu zirvede tamamladı. Kuruluş Osman, 10-13 arası reytingleri ile yine muhteşem sonuçlara imzasını attı. Sadakatsiz dizisi ise geçen haftaya göre bir miktar yükseldi ve tüm kategorilerde 11’li oranlara ulaşarak harika bir iş çıkardı.

Dün akşam geçen haftaya göre iyi sonuçlar çıkartan Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek dizileri de yine çok dikkat çekti… TV8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, geçen haftaya göre reytinglerini yükseltti ve totalde 9. olurken, AB’de 4. ve ABC1’de de 5. sırada günü tamamladı.

TRT1’in Benim Adım Melek dizisi ise geçen hafta bir miktar düşüş yaşamıştı ama bu hafta iyi sonuçlar aldı. 4’ün altında da kalsa dizi kemik izleyicilerini ekranda tutmayı başarıyor. Benim Adım Melek sadece AB grubunda 10. sırada yer aldı, total’de 14. ve ABC1’de ise 11. sırada kendisine yer buldu.

Star TV’nin Çarşamba gününe almasından sonra kötü reytingler getiren Sol Yanım, dün akşam da beklentileri karşılayamadı. 1-2 arası reytingler elde eden dizi için final kapısı açıldı. Yakında bir final haberi gelebilir. Zira, Star TV’nin bu kadar düşük reytingle bir diziyi taşıması pek de mümkün görünmüyor. Sol Yanım dün akşam total ve ABC1 gruplarında 20. olurken, AB’de ise günü 24. olarak tamamladı.

İşte 3 Şubat Çarşamba gününün reytinglerde ilk 10 program listesi:

Kuruluş Osman ve Sadakatsiz'in amansız reyting yarışı! Doğduğun Ev Kaderindir harika, Sol Yanım finale gidiyor! 7