Ana sayfa Dizi Haberleri Artık BluTV’de ekrana gelecek olan Börü 2039’un yayın tarihi belli oldu!

Artık BluTV’de ekrana gelecek olan Börü 2039’un yayın tarihi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Daha önce Star TV’de yayınlanan Börü 2039 dizisi artık BluTV’de yayınlanacak. Börü 2039 dizisinin yeni bölümlerinin yayın tarihi açıklandı.

Daha önce Star TV’de yayınlanan dizide eski oyunculardan bazıları devam ederken yeni transferler de var. ÇağlarArts Insignia Productions yapımcılığında çekilen dizinin yönetmenliğini Can Emre ve Cem Özüduru yapıyor. Polisiye ve dram türündeki dizinin senaryosu ise Alper Çağlar, Cem Özüduru ve Emre Sirel tarafından kaleme alınıyor.

Börü 2039’un yeni bölümlerinin yayınlanacağı tarih dün BluTV’nin resmi Twitter hesabından duyuruldu. Buna göre Börü 2039 Aralık ayında BluTV’de yayınlanmaya başlanacak. Duyuruda şöyle denildi: “Güzel gün seçmişiz başlamak için. Neden 2’yle başlıyoruz çünkü biz kaosu severiz. BÖRÜ 2039, Aralık’ta @blutv ‘de.”

Artık BluTV'de ekrana gelecek olan Börü 2039'un yayın tarihi belli oldu! 7

Daha önce Star TV’de yayınlanan dizinin eski bölümlerindeki oyunculardan bazıları yeni kanaldaki bölümlerde de devam edecek. Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Ahmet Pınar, SerkanÇayoğlu ve Ozan Ağaç’ın da aralarında bulunduğu bazı eski oyuncular yeni bölümlerde de rol alacak. Cenay Türksever yeni oyunculardan biri.

2039 yılında distopik bir evrende Türkiye’de ve dünyada gerçekleşen bir dizi siyasi ve toplumsal olay ile bu olayların ardından yaşananları anlatan dizinin hikayesi şöyle:

2014 baharında Türkiye. Sınırda düşmanların çoğaldığı, içeride tehlikeler çemberinin giderek daraldığı bir dönem. Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. Börü, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor. Onlar son kale.