Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’a geri dönen Bamsı Beyrek’in yeni imajı efsane!

Kuruluş Osman’a geri dönen Bamsı Beyrek’in yeni imajı efsane!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinde izleyicilerin heyecanla bekledikleri an geldi… Diriliş Ertuğrul ile hikayesi başlayan Nurettin Sönmez, atv’de 2. sezonu devam eden Kuruluş Osman dizisine yeniden geliyor… Dizinin 31. bölümünden 2. fragmanı yayınlandı. Bamsı Bey’in fragmanda görünmesi izleyicileri bir hayli heyecanlandırdı. Yeni bir imajla izleyicilerin karşısına çıkacak olan Nurettin Sönmez’in bu halleri büyük beğeni topladı.

Sosyal medyada “Bamsı Bey’in yeni imajı efsane olmuş” diye yorumlar yapıldı. Bamsı Beyrek karakteri dizide önemli bir yer tutsa da tarihi açıdan Dede Korkut hikayelerinde yer alıyor. Diriliş Ertuğrul dizisinde de çok sevilen karakter, aynı zamanda Ertuğrul Gazi’nin de en güvendiği Alp’lerden birisidir…

Bir Türk yiğidi olarak Dede Korkut hikayelerinde yer alan Bamsı Beyrek karakterinin hiç ölüm korkusu yoktur. Ertuğrul’a sonuna kadar bağlıdır ve iki kılıç kullanarak savaş meydanında cesareti ile bilinir.

28 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak dizinin yeni bölümünde Göktuğ’un tutuklanması ve Ertuğrul Bey’in oğlu Osman’a bu işe karışmamasını söylemesi dikkatleri çekiyor. Ertuğrul Bey, şöyle diyor:

“Sakın bu işe burnunu sokmaya çalışmayasın! Aksi taktirde bedeli senin için çok ağır olur!”