Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde yeni bir dönem başlıyor!

Benim Adım Melek dizisinde yeni bir dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümünde Melek’in kurtulması adına önemli anlar yaşanacak. İlik nakli için donör sonuçları nasıl çıktı? İzleyiciler şimdiden büyük merak içinde… Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrolünde yer aldığı TRT1 dizisinde 37. bölümden 2. fragman yayınlandı.

Melek karakterinin kanser ile savaşında yeni bir umut ışığı belirdi. Şayet uygun ilik bulunur ise Melek’in kurtuluşu için büyük adım atılmış olacak. İşte dizinin seyrini değiştirecek konu da bu… Ağır bir dram dizisi olan Benim Adım Melek’te bu sefer gözyaşları mutluluk için mi akacak?

Benim Adım Melek dizisi ikinci sezonunda hikayesinin güçlü olmasının etkisiyle reytinglerde iyi noktada ve izleyicilerini de peşinden sürüklemeyi başarıyor… Dizinin hikayesinde yeni bir dönemi işaret eden gelişmeler 37. bölümde yayınlanacak. Eğer Melek’in bu hastalıktan kurtulması gerçekleşir ise Halil ile olan aşkları da dizinin gidişatını bir anda değişikliğe uğratacak…

Seyit Ali kızını kurtarmak için çırpınırken doktorun ilik naklinden bahsettiğini anımsar. Nakil için uygun olup olmadıklarına dair prosedür gerçekleştirilir. Herkes sabırsızlıkla sonuçları beklerken Melek onun için yapılanlardan haberdar olacak mıdır? İşte dizinin 37. bölümünden 2. fragman:

Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte detaylar: Halil’in hala Melek’i sevdiğini duyan Zümrüt yıkılır. Vildan ile konuşmaya gelip, Cumali’ye yakalanan Kenan zekice bir hamleyle durumu kurtarır. Emre, Kerem ve Aslı’ya bir oyun oynar.

Bunun sonucunda iki sevgilinin arası bozulur. Aslı Kerem’le arasını düzeltmeye çalışırken Alpay’ın hangi sırrını ortaya çıkartacaktır? Seyran ile arası gerilen Mithat karısının tüm desteğini arkasına alarak hayallerine giden yolda yürüyebilecek midir? Ömer’in yemin törenine giden Şirhanları bekleyen haber nedir?