Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’dan itiraf: “Ödüllerimi annem saklıyor”

Can Yaman’dan itiraf: “Ödüllerimi annem saklıyor”

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni dizisi Sandokan’ın çekimi için bir süre önce İtalya’ya yerleşen Can Yaman, bu sürede yurt dışındaki ününü perçinledi. Sandokan projesi ertelenen ancak yeni bir diziye imza atan Can Yaman birkaç gün önce İtalya’da “Yılın TV Karakteri” ödülüne layık görüldü. Yaman, törende yaptığı konuşmada ödüllerini annesinin sakladığını itiraf etti.

Can Yaman başarıları arka arkaya sıralıyor. Yakışıklı oyuncu, Filming Italy Best Movie Award kapsamında ‘Yılın TV Karakteri’ ödülüne layık görüldü. İtalya’nın Venedik şehrinde, 5 Eylül’de düzenlenen bir törenle ödülünü alan Yaman burada yaptığı konuşmada şunları söyledi.

“Venedik’te ilk kez bulunuyorum. Burası harika bir şehir. Adımımı atar atmaz buraya aşık oldum. İleride tekrar gelmeyi çok isterim. Buraya gelmek benim için unutulmaz bir deneyim. Ödüllerimi annem benim için saklıyor. Sadece ödüllerimi değil, benimle ilgili her şeyi. Dolayısıyla bu ödülümü de anneme vereceğim.”

Can Yaman'dan itiraf: “Ödüllerimi annem saklıyor” 15

Artık İtalya’nın en tanınan yüzü haline gelen Can Yaman çok yakında yeni dizisinin çekimlerine başlayacak. Violet Like The Sea isimli dizide başrolü, İtalya’nın en önemli kadın oyuncularından biri olan Francesca Chillemi’yle paylaşacak.

Öte yandan Yaman’ın ertelenen projesi Sandokan, dizinin yanı sıra müzikal ve video oyunu haline de getirilecek. Bu durum, Can Yaman’ın bu uzun soluklu bu proje için en az beş yıl daha Sandokan’da çalışacağı anlamına geliyor.