Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’da öyle sürprizler var ki; ilk sezonu unutun, yenilikler art arda geliyor!

Kuruluş Osman’da öyle sürprizler var ki; ilk sezonu unutun, yenilikler art arda geliyor!

tarafından ker_def

TelevziyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinin ikinci sezon başlangıcı çok güçlü oldu. Dizinin yapımcısı, senaristi ve proje tasarımcısı olan Mehmet Bozdağ, izleyicilere bazı detaylar verdi.

Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı diziye ikinci sezonda çok güçlü oyuncular katıldı. Cüneyt Arkın, Tamer Yiğit, Seçkin Özdemir, Seray Kaya, Emin Gürsoy gibi isimler yeni dönemde farklı karakterlerle izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu oyuncuların yanı sıra birçok isim daha ikinci sezonda yeni karakterlere hayat verecek.

Dizi TV programına açıklamalarda bulunan yapımcı Mehmet Bozdağ, “Bu sezon yepyeni bir hikaye ve dizi başlıyor. Büyük değişimlere imza attık. Ezber bozacak bir hikaye ve dünya kurduk. Ciddi oyuncu transferleri oldu. Şu anda kadar izlenen o 5-6 yıllık projenin dışında bambaşka bir şey izleyecek seyirci” diyerek iddiasını ortaya koydu.

Bozdağ’ın da dediği gibi Kuruluş Osman’ın ikinci sezonu öyle farklı başladı ki, izleyiciler bu kardar büyük değişim beklememişti. Ancak bu değişimin olumlu olduğu ve izleyicilerin de beğendi reytinglerin yüksek gelmesiyle de ortaya çıktı.

Pandemi sürecinde derslerine iyi çalıştıklarını anlatan Mehmet Bozdağ, yeni sezonda büyük heyecanlar yaşanacağını da vurguladı.

Kuruluş Osman'da öyle sürprizler var ki; ilk sezonu unutun, yenilikler art arda geliyor! 7

Cüneyt Arkın’ın diziye katılması da büyük bir ilgi görmesinin nedenleri arasındaydı… Arkın hakkında sosyal medyada da çok güzel yorumlar yapıldı. Usta Aktör, dizinin maddi gücünden daha büyük bir şey olduğunu belirterek, “Herkes çok terbiyeli. Herkes çok efendi, saygılı. Herkes işini öyle iyi yapıyor ki, işler çok çabuk ilerliyor” diye konuştu.

Mehmet Bozdağ, yeni sezonun baştan aşağıya sürprizlerle dolu olduğunu, her karakterin güçlü olduğunu, düşmanların da çok etkili şekilde ortaya çıkacağını anlattı.

Burak Özçivit’in dersine çok iyi çalıştığını ve projeye ruhunu verdiğini anlatan Mehmet Bozdağ, gece gündüz çalıştığını ve yeni sezonda da bambaşka bir Osman çıkardığını, başarıyla işini yaptığını vurguladı.

Röportajın detaylarını videoda bulabilirsiniz.