Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’da şoke eden ayrılık, daha yeni katıldı, Osman Bey onu harcadı!

Kuruluş Osman’da şoke eden ayrılık, daha yeni katıldı, Osman Bey onu harcadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Erkan Avcı son yılların en başarılı oyuncularından birisi olarak gösteriliyor. Birbirinden farklı rollere girme konusunda hiç sıkıntı yaşamayan Avcı, bir gün geliyor psikopat Çeto olarak Çukur dizisinde iz bırakıyor. Bir başka gün geliyor, Zafer olarak Şampiyon dizisinde bambaşka birisine hayat veriyor.

Çeto ve Zafer’den sonra Kuruluş Osman’da Nikola karakterine hayat veren usta oyuncu, daha önceki iki dizisinde 1’er sezon hikayede kalmıştı. Ancak Kuruluş Osman’da anlaşılan ömrü o kadar uzun olmayacak. atv ekranında yayınlanan dizinin 35. bölümünden ilk fragman ortaya çıktı.

Türk filmlerinin klasiği Kara Murat gibi Nikola’nın inine giren Osman Bey, onca korumanın arasında fırsatını bulup Nikola’yı boğazından bıçaklayıp yere seriyor… Nikola yere seriliyor ve bir ayrılık havası daha diziye çöküyor…

Kuruluş Osman'da şoke eden ayrılık, daha yeni katıldı, Osman Bey onu harcadı! 7

Erkan Avcı’nın canlandırdığı Nikola karakterinin hem karnından hem de boğazından bıçaklandıktan sonra yaşaması bir mucize olur. Ama fragmanda görünen Nikola ölüyor ve Erkan Avcı için de bir dizi daha bitiyor…

25 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak olan Kuruluş Osman dizisinin 35. bölümünde kadınlar arasındaki savaş da iyice kızışacak. Zeynep Tuğçe Bayat’ın canlandırdığı peçenek kızının da gelişi, obayı bir hayli hareketlendiriyor.