Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Fatih’i Furkan Aksoy, Sefirin Kızı dizisinde hikayenin kilidi açan kişi oldu!

Sen Anlat Karadeniz’in Fatih’i Furkan Aksoy, Sefirin Kızı dizisinde hikayenin kilidi açan kişi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Furkan Aksoy ismini dizi hayranları ilk olarak Sen Anlat Karadeniz ile öğrendi.. Fatih Kaleli karakterine hayat veren genç oyuncu başarılı bir performans ortaya koydu. Aksoy, bu etkili çıkışı sonrasında ise sezonun en iddialı dizilerinden Sefirin Kızı’ndan rol kapmayı başardı.

Star TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinde, Furkan Aksoy’u Loki karakteri ile izliyoruz. 16 Nisan 1994 Adıyaman doğumlu olan Aksoy, İstanbul Kültür Üniversitesi’nden mezun oldu. Sen Anlat Karadeniz sayesinde yıldızı parladı ve performansı ile hayran kitlesi kazandı.

Dizinin 29. bölümünde yeniden ortaya çıkan Loki, Menekşe ile hesabı görmenin peşinde… Menekşe’nin hamilelik yalanı ise Loki’nin onu yaralaması ile ortaya çıkacak diye bir beklenti var… Sefirin Kızı dizisinin 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Sancar ve Nare’nin öpüştüğü, Gediz’in ise Nare’nin peşini bırakmadığı sahneler göreceksiniz. Tabii ki Sancar yine Gediz’i fena pataklayacak.

Sen Anlat Karadeniz'in Fatih'i Furkan Aksoy, Sefirin Kızı dizisinde hikayenin kilidi açan kişi oldu! 7

Sefirin Kızı dizisinde bir başka önemli detay ise Tülin Yazgan’ın canlandırdığı Menekşe karakterinin hamileliğinin sorgulanması ve Loki’nin de onu bıçaklayarak bu hamilelik yalanının ortaya çıkmasına katkı yapması bekleniyor…

Furkan Aksoy, böylelikle dizide haftalardır izleyicileri deli eden ve bir türlü de ortaya çıkmayan hamilelik yalanının bozulmasını ve bu noktada düğümlenen hikayenin kilidinin de açılmasını sağlayacak.

İşte Sefirin Kızı dizisinin 29. bölüm ilk fragmanı: