Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’ın Malhun Hatun’u Yıldız Çağrı Atiksoy ve sevgilisi Berk Oktay nazardan korkuyor!

Kuruluş Osman’ın Malhun Hatun’u Yıldız Çağrı Atiksoy ve sevgilisi Berk Oktay nazardan korkuyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’nin izlenme rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman’da Malhun Hatun karakterine hayat veren Yıldız Çağrı Atiksoy, oyunculuğuyla ekranların en çok konuşulan isimlerinden.
Güzel oyuncu son dönemde oyunculuğu kadar kendisi gibi oyuncu olan Berk Oktay ile yaşadığı aşkla da magazin basınının gündeminden düşmüyor.

Kuruluş Osman’ın Malhun Hatun’u Yıldız Çağrı Atiksoy ve sevgilisi Berk Oktay nazardan korkuyor! 8

Aşklarını dolu dizgin yaşayan çift evlilik yolunda adım adım ilerliyor. Berk Oktay’ın instagram hesabından paylaştığı fotoğraf da çiftin mutluluğunu gözler önüne seriyor.

Kuruluş Osman’ın Malhun Hatun’u Yıldız Çağrı Atiksoy ve sevgilisi Berk Oktay nazardan korkuyor! 9
Sevgilisine sarıldığı bir fotoğrafı nazar boncuğu emojisi ile sosyal medyada takipçileri ile paylaşan Berk Oktayı’ın fotoğrafı anında binlerce beğeni ve yorum aldı. Hayranları çifti birbirine çok yakıştırıyor. Başından bir evlilik ve olaylı bir boşanma davası geçen yakışıklı oyuncu da belli ki Yıldız Çağrı Atiksoy ile çok mutlu ve ilişkisine nazar değecek diye korkuyor.
Çiftin fotoğrafının altına aralarında, İsmail Ege Şaşmaz, Gaye Turgut Evin ve Derya Şensoy’un da bulunduğu pek çok oyuncu arkadaşı da nazar boncuğu emojisi bırakarak yorum yaptı.