Ana sayfa Sosyal Medya Mehmet Ali Alabora ve Pınar Öğün çifti 12 yıllık evliliklerini noktaladı!

Mehmet Ali Alabora ve Pınar Öğün çifti 12 yıllık evliliklerini noktaladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2009 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Memet Ali Alabora ve Pınar Öğün, Instagram’dan yayınladıkları ortak açıklama ile boşandıklarını duyurdu. Arkadaş kalma kararı alarak, yollarını ayıran ikiliden Mehmet Ali Alabora birlikte çekilmiş fotoğraflarının altına, ‘Artık evli değiliz. Birbirimizi çok sevmeye devam ediyoruz.’ yazarak hayranlarına ayrılık haberini verdi.

Mehmet Ali Alabora ve Pınar Öğün çifti 12 yıllık evliliklerini noktaladı! 8

Pınar Öğün ise aynı fotoğrafın altına, ‘Artık evli değiliz, bu metni beraber yazdık, bütün gün beraber iş yaptık’ yazarak takipçileri ile paylaştı. Pınar Öğün, kendi hesabından yayımladığı mesajda Alabora’ya, ‘Çok mutlu ol. Aşk dolu olsun yaşamın ve güzellikler hayatını süslesin canım benim’ sözleriyle seslendi.

Mehmet Ali Alabora ve Pınar Öğün çifti 12 yıllık evliliklerini noktaladı! 91999-2002 yılları arasında yayınlanan ‘Yılan Hikayesi’ adlı dizide Meltem Cumbul’la başrolü paylaşarak ünlenen oyuncu Memet Ali Alabora ile oyuncu Pınar Öğün, 2009’da Ankara Tren Garı’nda aile bireylerinin katıldığı nikah töreni ile dünya evine girmişti. 43 yaşındaki Alabora ile 36 yaşındaki Öğün, uzun bir süredir Galler’de yaşıyor.