Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’ın Selcen Hatun’u Didem Balçın doğum yaptı

Kuruluş Osman’ın Selcen Hatun’u Didem Balçın doğum yaptı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Didem Balçın, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Avukat Can Aydın ile evlenmişti. Oyuncu, atv’nin sevilen dönem dizisi Kuruluş Osman’da Selcen Hatun karakterine hayat veriyordu. Karnı burnunda dizide oynamaya devam eden Didem Balçın, Şubat ayında Selcen Hatun’un obadan ayrılma hikayesi ile diziye veda etti.

Bu süre içinde doğum öncesi dinlenme fırsatı da bulan Didem Balçın, sonunda oğlunu kucağına aldı! Didem Balçın ve Can Aydın çiftinin bir erkek çocukları dünyaya geldi.

İstanbul’da bulunun Maslak Acıbadem Hastanesi’nde doğum yapan oyuncunun bebeğinin de kendisinin de sağlığının yerinde olduğu öğrenildi.

Kuruluş Osman'ın Selcen Hatun'u Didem Balçın doğum yaptı 7

Didem Balçın, geçtiğimiz yıl, Pandemi koşulları nedeniyle küçük bir nikah töreni ile dünyaevine girmişti. Bir süredir beraber olan çiftin nikahlarına aileleri ve bir kaç dostları katılmıştı.

Daha sonra hamile olduğu öğrenilen Didem Balçın’ın dizi ile birlikte hamilelik süreci de ilerledi ve oyuncu, kendisini iyi hissettiği süre boyunca da dizideki rolüne devam etti.

Oyuncunun yeniden diziye dönüp dönmeyeceği henüz bilinmiyor ancak bir süre bebeğiyle ilgilendikten sonra tekrar dönme ihtimali de olabilir. Dizinin takipçileri tarafından da dönmesi heyecanla bekleniyor.