Ana sayfa Dizi Haberleri Fragman şaşkına çevirdi! Masumlar Apartmanı’nda çok şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak!

Fragman şaşkına çevirdi! Masumlar Apartmanı’nda çok şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Salı akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin bu hafta 31. bölümü ile izleyenleri hayli şaşırtacağı fragmandan anlaşıldı. Kısa bir süre önce yayınlanan fragmanda, her karakter için bambaşka gelişmeler bekliyor izleyenleri!

Naci’yi kazan dairesinde saklayan Han, ona içinde yatak da olan bir oda kurmuş ve getirdiği yemeği birlikte yerken görülüyor. Bu arada Naci, çaktırmadan bir kağıt parçasını tabağın içine atıyor. Safiye, ‘yardım edin’ notunu buluyor.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın rol aldıkları dizide herkesin aklındaki soru; Safiye, Naci’nin yerini öğrenecek mi? Heyecan dorukta! Ayrıca Gülben cephesinde de çok ilginç gelişmeler var! Anıl, Gülben’in peşini bırakmıyor.

Fragman şaşkına çevirdi! Masumlar Apartmanı'nda çok şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak! 9

Travmaları iyice su yüzüne çıkan Gülben, adeta çıldırıyor. Attığı çığlık ile Anıl’ı bile korkutan Gülben’in, Esat ile konuştuğunu duyduğu Han’a bağırışı da ayrıca merak konusu oldu.

Gülben’in odasındaki oyuncak bebekleri alıp binanın içine atması ve evdeki herkesin onu şaşkınlıkla izlediği o kriz anları da yine dikkat çekti.

Fragman şaşkına çevirdi! Masumlar Apartmanı'nda çok şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak! 10

Safiye ve İnci’nin dertleştikleri sahne ise birbirleriyle yıldızı hiç barışmayan ikili arasında bir yakınlaşma olacağını gösteriyor.

Dizinin yeni bölümünde bir başka merak uyandıran sahne ise İnci’nin radyoya geri döndüğü gün sürpriz karşılamada bir kişinin İnci’nin saçına dokunurken Han’ın bunu görmesi. Bu duruma izleyicilerden gülümseten yorumlar geliyor.

Fragman şaşkına çevirdi! Masumlar Apartmanı'nda çok şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak! 11

Bazı izleyiciler, Han’ın kazan dairesindeki bir sonraki tutsağının bu kişi olabileceği esprisini yapmakta. Han’ın bu tavır karşısında ne yapacağı da ayrı bir merak konusu.

İşte çok çarpıcı bir bölümün gelmekte olduğunu haber veren 31. bölüm fragmanı: