Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuruluş Osman’ın yıldızı Burak Özçivit’ten eşi Fahriye Evcen’e büyük jest!

Kuruluş Osman’ın yıldızı Burak Özçivit’ten eşi Fahriye Evcen’e büyük jest!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan ‘Kuruluş Osman’ dizisinin yıldızı ünlü oyuncu Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan’la birlikte bu yazı Bodrum’daki evlerinde geçirmişti.

İşleri için İstanbul’a dönen ünlü çift, uçaktan indikten sonra evlerinin bulunduğu Gümüşlük’te orman yangını çıktığını öğrenmişlerdi. Özellikle Fahriye Evcen, orada olmamalarına rağmen psikolojik olarak yangından çok etkilendiğini söylemişti.

Kuruluş Osman’ın yıldızı Burak Özçivit’ten eşi Fahriye Evcen’e büyük jest! 7

Köşe Yazarı Bülent Cankurt’un, Sabah Gazetesi Günaydın Eki’ndeki köşesinde yer alan habere göre; Eşi Fahriye Evcen’in üzülmesine  Burak Özçivit’in gönlü el vermedi. Ünlü oyuncu, yangın paniğinden sonra tekrar Bodrum’daki evlerine gitmek konusunda tedirginlik yaşayan Fahriye Evcen’e Bodrum’da yeni bir villa satın aldı.

Burak Özçivit’in Bodrum Gündoğan’daki yeni evlerine 15 milyon lira ödediği konuşuluyor. Fahriye Evcen bu yıl ‘Alp Arslan’ dizisi ile setlere iddialı bir dönüş yapacak. Burak Özçivit, ‘Kuruluş Osman’ın yeni sezonuyla ekranlara gelecek. Habere göre, çift, yoğun geçecek sezon sonrası önümüzdeki yaz tatillerini bu villada yapacaklar. Öte yandan ünlü çift Gümüşlük’teki evlerini de satmadı.